Yogabøger jeg anbefaler

Yoga/træningsudstyr jeg anbefaler

Reklame.

Her kommer lidt tips til dig.

Jeg har haft en del yogamåtter og der er godt nok forskel på kvaliteten af de forskellige måtter. Jeg har tidligere lavet en lille test af 3 gode måtter, som du kan læse HER, men jeg synes ikke at de 3 kan måle sig med Eco Yoga Mat, som er den jeg lige nu bruger. Den lægger tungt, har god grib og bare virkelig god. Hvis du er på jagt efter en måtte, så please lad vær med at købe en tyk, billig måtte i dårlig kvalitet. Du kommer til at skride rundt på det og det kan virkelig godt ødelægge oplevelsen af yoga.

Mit Fitbit ur har været en kæmpe øjenåbner for mig, den sidste måneds tid. Jeg har haft det på hver dag og nat og det har været så interessant at se, hvor lidt jeg bevæger mig, når jeg ind imellem har bilen i stedet for cyklen eller de dage hvor jeg ikke underviser. Det er ret motiverende at komme op af stolen og bevæge sig lidt. Jeg har også tracket min søvn og det er virkelig også sjovt at se, hvordan mit søvnmønster er. Det er virkelig blevet min nye hobby med det ur. Elsker det!

Her kan du se noget af et udstyr jeg bruger i min daglige træning.

Links til de forskellige ting er under billedet.

collage1

/1 Fitbit puls/søvnur (jeg er SÅ glad for mit ur og har det på dag og nat)

/2 Yogatop (som der lige nu er 30% på)

/3 Yogatop/bh 

/4 Foam roller (til at blødgøre vævet i kroppen – læs mere her)

/5 Kork yogablok

/6 Meditationspude (hvis du vil træne meditation, så kan det være rigtig rart med en god pude)

/7 Yogamåtte (som er den måtte jeg bruger hver dag. Den er SÅ god og øko :-))

/8 Træningsbukser

 

 

Når man træner meget, er det vigtigt, at man har gode træningsbukser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yogabøger jeg anbefaler