Jeg hedder Josefine og er 34 år, jeg er gift og har to piger på 3 og 7 år, sammen bor vi på Frederiksberg. Jeg er en holistisk helsenørd, som er vild med at bevæge mig, særligt på yogamåtten. Jeg har praktiseret yoga i ca 12 år og har undervist i yoga siden 2010, jeg elsker at kombineret yoga med andre bevægelsesformer og har generelt en ret afslappet og åben tilgang til yogaen. Jeg elsker at bevæge mig og afprøve nye træningsformer. For mig skal træning ikke være en hård og kedelig disciplin som skal overstås, det handler om at bevægelse sig på den ene eller den anden måde, mærke kroppen og gøre noget godt for sig selv.

Jeg hepper på at alle kan få mere bevægelse ind i sin hverdag og få mere kontakt til sin krop, om det er gennem yoga eller anden bevægelse. Jeg hepper også på mere nydelse og selvkærlighed i hverdagen, ligemeget hvordan du ser ud og hvad du kæmper med.

Rygsækken er fyldt med spændende uddannelser, bl.a. som skolelærer, kandidat i pædagogisk antropologi, masser af yoga og træning. Derudover elsker jeg alt med kokos, duften af citrongræs, lækker hudpleje, karbad, Cool Mint i koppen, havet, dans, sofahygge og eventyrer med familien.

Du kan følge Yogamor på FacebookInstagram og Bloglovin