Jeg hedder Josefine er 33 år, gift med Tore og sammen har vi Aya på 6 år og Elva på 2 år, vi bor på dejlige Frederiksberg. Jeg er vild med yoga og vil virkelig gerne inspirere andre til at mærke hvad yogaen kan. Jeg har praktiseret yoga rimelig reglmæssigt i 10-12 år og har undervist i yoga siden 2010.

Jeg hepper på at yoga er for alle, for de lange, kort, runde og smalle, de glade og de triste. Alle. Jeg hepper også på selvkærlighed ligemeget hvordan du ser ud og hvordan du har det. De to ting, altså yogaen og kærligheden går hånd i hånd og er i min verden det bedste team til at få endnu mere nydelse i livet.

Rygsækken er fyldt med spændende uddannelser, bl.a. som skolelærer, kandidat i pædagogisk antropologi og masser af yoga. Lige nu bruger jeg meget af min tid på at undervise i yoga og jeg elsker det! Derudover elsker jeg alt med kokos, duften af citrongræs, lækker hudpleje, karbad, Cool Mint i koppen, havet, aftensdans med ungerne, mango, sofahygge og eventyrer med familien rundt i verden.

Du kan følge Yogamor på FacebookInstagram og Bloglovin