Jeg rydder op

Yogamor fejrer 1 års dag

Hurra hurra for “Yogamor”!!!

Først og fremmest så vil jeg sige tak til DIG! Ja, dig som lige nu læser med. For du er grunden til at jeg skriver på Yogamor. Jeg er simpelthen så taknemmelig over at du læser med.

Idag et det præcis 1 år siden, at jeg skiftede navn på bloggen fra Josefinebarrett til Yogamor. Sikke tiden flyver og sikke mange dejlige stunder bloggen har ført med sig! Jeg havde haft en personlig (og privat) rejseblog i et halvt års tid, som jeg startede da vi flyttede til LA. Det var hyggeligt at skrive om vores hverdag overthere, så den nærmeste familie og venner kunne følge med. Da vi så rejste hjem, havde jeg lyst til at fortsætte med at blogge og var ret hooked på, at bloggen skulle handle mere om yoga. Sådan helt uhøjtideligt og dele min glæde og erfaring med yoga, som så forhåbentlig kunne inspirere andre. En drøm jeg havde haft i mange år. Jeg “lånte” nogle af indlæggene fra LA-bloggen med over på min nye blog, så jeg ikke skulle starte helt forfra. Da jeg på nuværende tidspunkt for et år siden havde fundet ud af at jeg var gravid (stadig hemmeligt), så kriblede det i fingrene for at skrive om yoga for gravide. Læs mit først Yogamor indlæg HER 🙂

Jeg har stadig mange mange planer med bloggen, som jeg glæder mig til at få gang i. Jeg har startet lidt op på mit “Yogasin”, som er tænkt som et online yogamagasin, med masser af yoga inspiration, gerne med en antropologisk vinkel. Så magasinet skulle bl.a. indholde; yogaøvelser, undersøgelser fra felten, yogafilosofi, yogarejser, interviews, opskrifter mm. Det skulle være sådan et magasin, som jeg selv ville elske at læse 🙂 One day…

Som jeg skrev om igår (læs HER), så har jeg ikke så meget tid, som jeg gerne ville til at blogge, da Elva kræver lidt mere fortiden. Så jeg har skuet en smule ned for min onlinetid, da jeg hellere vil nyde nyde nyde min nok sidste barsel. Men i slipper ikke for mig, for det kribler stadig i mine fingre for at dele min (al for) mange tanker 🙂

Jeg vil bruge denne lejlighed til at spørge jer, hvad i godt gad høre mere om?

Det kunne være; yogaøvelser, yogafilosofi, mine mortanker, opskrifter, livet på barsel, interviews, gravidyoga, børneyoga, fødselsberetninger? Eller andet?

Stil mig et spørgsmål, så svarer jeg på dem i et indlæg 🙂

Endnu engang tusind tak fordi du læser med <3 Du er skøn!

Nu skal jeg fejre Yogamors 1 års fødselsdag med en lækker smoothie og en stor kokostop 🙂 Det er vel også en god anledning til at poppe nogle bobler senere 😀

IMG_8474

føds

 

8 kommentarer

 • Mette

  Jeg er rigtig glad for yogaindlæggene 🙂 og også dem som vel egentlig mere er inspireret af yogafilosofi (måske?) hvor du deler tanker og lige stopper op og overvejer “hey hvad har jeg egentlig gang i? Er det det her jeg har brug for” osv. Børneyoga og de 5 tibetanere vil jeg også gerne læse mere om. Og måske (hvis du ikke allerede har lavet sådan et indlæg) noget om hvordan du selv kom i gang med yoga og evt. Overvejelser/anbefalinger ift. yogalærer uddannelser.
  Men mest bare fortsæt som du allerede gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Hvor er du sød <3 Jeg vil vildt gerne skrive mere om lige præcis de ting du nævner 🙂 Fedt fedt fedt at du læser med. Det kribler i mine fingre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tillykke med fødselsdagen.

  Jeg springer fakrisk de fleste af dine yoga-indlæg over eller skimmer dem kun. Forstå mig ret, jeg synes bestemt ikke det er for mange af dem og det hører sig ligesom til pp en blog der hedder yogamor; -)
  Men læser bare mest din blog pga alle de andre indlæg. Begyndte dengang du skrev ret meget om fødselsforberedelse og da var jeg ikke selv gravid (men havde en 1 årig). Fandt du aldrig nogen ifavnsk forældre ar interviewe i øvrigt. Så dit opslag i den gruppe for nogle måneder siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Tak for din kommentar Stine 🙂 Jeg er så glad for, at du læser med! Jeg har ikke fået fat i nogle ifanvnske forældre endnu, men må lige prøve igen. Er så nysgerrig og vil så gerne lave interviewe forskellige mødre 🙂 Kender du en ifavnsk mor?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne bare læse mere af dig! Og så synes jeg at børneyoga lyder spændende. Hvis du har tips til yogaøvelser/wellness-timer man kan lave sammen med sine børn en søndag formiddag, så er jeg all-ears 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Tak søde Cana. Jeg kan i den grad takke dig for min blogkærlighed <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest vil jeg også sige tak til dig – jeg læser din blog med stor glæde! Personligt kunne jeg godt tænke mig et indlæg om efterfødselsyoga (måske du allerede har lavet et?) og evt nogle gode meditationer. Ellers bare fortsæt den gode stil <3 Kh Lønne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Tak for din kommentar og fordi du læser med 🙂 Jeg vil meget gerne lave nogle små videoer med efterfødselsyoga, det er helt klart på to do listen 🙂 Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg rydder op