Hurra for YO

Yogabøger jeg anbefaler

Det vrimler med nye yogabøger på hylderne og det gør mig SÅ glad. Jeg elsker, at det er nemmere at få fat i bøger om yoga på dansk og at det er skrevet så man forstår lidt 🙂 Også når man er helt ny til yoga. Hold da op hvor har jeg læst mange tunge lange bøger om yoga på engelsk, som jeg kun blev mere forvirret end klog af. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Her er nogle af de yogabøger som jeg klart vil anbefaler.

yogaboeger3

 

/1 Yoga for børn – og deres voksne

/2 Yoga mod stress

/3 Yin Yoga

/4 Lyt til løven – yogaremser for børn

/5 Begynderyogabogen

/6 Nærmere noget

Har i nogle gode yogabøger, som i vil anbefale mig? 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for YO