En af "mine gravide" har født!!!

Yoga 24/7

Jeg er netop kommet hjem fra en helt vildt intens og mega inspirerende yogaweekend, hvor den stod på gravidyoga, teori om bækken, pre- og perinatal psykologi og meget meget mere. 30 timers undervisning på tre dage, det er benhårdt og crazy fedt! Udover de mange timers undervisning, så har jeg også drømt om fødsel, sekvensering, og omvendte stillinger de sidste nætter. Så man må sige at yoga og graviditet fylder min bevidsthed på alle planer. Og det er møj fedt! Jeg er fyldt op! På en rigtig god måde. Fuld af inspiration, viden, følelser, refleksioner, pukka te, kvindekærlighed, moderkærlighed og meget mere…. Wow, hvor er det vildt, at føle sådan en stærk relation til så mange dejlige kvinder, som jeg næsten lige har mødt.

Idag har vi snakket en del om pre- og perinatal psykologi og det har virkelig sat nogle ting igang hos mig. Hvis i ikke lige kender begrebet, så handler det om hvilken påvirkning og betydning tiden før fødsel (graviditet og tiden inden graviditet) og under fødsel har for en person. Så det er fx. hvordan min mors graviditet og fødsel  var, da jeg kom til verden… Og hvordan den første tid af mit liv (også inde i maven) kan havde betydning for den jeg er idag. Det kan måske virke lidt langhåret for nogen, men det giver virkelig god mening for mig, at det har en betydning. Stor betydning. Jeg synes, at det er så spændende og jeg kan mærke, at jeg lige skal sove på det og læse mere om det den næste tid. Jeg vil helt sikkert dele flere tanker og pre- og perinatal psykologi med jer snart!

Kender i jeres fødselshistorie? 

Hvis ikke, så prøv at spørge dine forældre, eller andre som ved noget om den første tid i jeres liv (også under graviditeten).

Jeg glæder mig til at dele flere tanker om området.

  

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af "mine gravide" har født!!!