Booking

KROPSTERAPI

Jeg er uddannet kropsterapeut v. Totum og giver behandlinger på Frederiksberg C og i Kbh K.

Om fredagen behandlinger jeg hos “Lille Helse Hus” i Kbh K og de andre dage behandler jeg hjemme på Frederiksberg C. Jeg kan også sagtens tage min briks med mig, hvis du ønsker en behandling et andet sted (et sted jeg kan komme til med bil). Hvis du vil booke tid til en behandling, så skriv til: Josefine@yogamor.dk.

 

“Kropsterapi kombinerer pulserende massageteknikker, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, ledfrigørelse, åndedrætsteknikker og samtale”.

Totum kropsterapi udspringer af Body sds. Mine kropsbehandlinger bære præg af min baggrund som yogalærer og mine erfaringer med kropsarbejde.

Læs mere om hvad kropsterapi er og hvordan behandlingen foregår HER.

Jeg har lige nu intropriser til 400kr for første behandling. Dette introtilbud løber indtil 1. november 2018.

Derefter er prisen:

Pris

En behandling varer ca 60 minutter inkl. indledende og afsluttende samtale.

500,- 60 min.

Klippekort

3 klip á 60 min. 1300,- (spar 200,-)

5 klip á 60 min. 2200,- (spar 300,-)

 

BOOK EN TID 🙂

 

YOGAUNDERVISNING

Jeg tilbyder yogaundervisning til privatpersoner eller virksomheder. Jeg undervisninger både i dynamnisk yinyasa, slow flow, blid chandra, yoganidra, guidet meditation mm. De seneste år, har jeg arbejdet meget med gravidyoga og efterfødselsyoga, så det kan du også hyre mig til. Jeg tilbyder workshops, events, forløb eller skræddersyet noget som passer dig.

Se evt. mit yoga CV HER.

 KONTAKT:Josefine@yogamor.dk