Booking

KROPSTERAPI

Jeg giver lige nu behandlinger hos “Lille Helse Hus”, som ligger i den hyggeligste baggårdsoase på Lille Kirkestræde i København K. Jeg har ledige tider om fredagen, så kontakt mig hvis du vil booke en tid. Min mail er Josefine@yogamor.dk. Jeg er ved at uddanne mig til kropsbehandler v. Totum, og er færdig til september 2018.

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform. Terapien tager udgangspunkt i at krop og psyke hænger sammen og skal behandles samlet. Der arbejdes med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Ved hjælp af åndedrætsteknik, akupressur, zoneterapi, pulserende- og dybdegående meridianmassage har behandlingen fokus på at forløse fysiske og psykiske blokeringer.” Totum kropsterapi udspringer af Body sds. Mine kropsbehandlinger bære præg af min baggrund som yogalærer og mine erfaringer med kropsarbejde.

Pris

450kr for 60 min.

Klippekort

3 klip á 60 min. 1200kr (spar 150kr)

5 klip á 60 min. 1900kr (spar 350kr)

Til september, stiger mine priser til 600kr for 60 min.. Så skynd dig, at få en eller flere behandlinger inden 🙂

 

YOGAUNDERVISNING

Jeg tilbyder yogaundervisning til privatpersoner eller virksomhed yogaundervisning, det kan både være grupper eller eneundervisning. Jeg undervisninger både i dynamnisk yinyasa, slow flow, blid chandra, yoganidra mm. De seneste år, har jeg arbejdet meget med gravidyoga og efterfødselsyoga . Jeg tilbyder workshops, events, forløb eller skræddersyet noget som passer dig. Se evt. mit yoga CV HER.

 KONTAKT:

Josefine@yogamor.dk