Book mig

Jeg vil gerne skabe et uhøjtideligt og trygt rum, hvor der er plads til forskellighed, nærvær og åbenhed. Et sted hvor du kan finde ro, blive udfordret og få en bedre forståelse for dig selv og din krop. Både i mine kropsbehandlinger og i min yogaundervisning.

KROPSBEHANDLINGER

Kropsterapi kombinerer pulserende massageteknikker, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, ledfrigørelse, åndedrætsteknikker og samtale.

Du kan læse mere om priser, om behandlingen og booke tid online HER

YOGAUNDERVISNING

Jeg tilbyder yogaundervisning til privatpersoner eller virksomheder. Jeg undervisninger både i dynamnisk yinyasa, slow flow, blid chandra, yoganidra, guidet meditation mm. De seneste år, har jeg arbejdet meget med gravidyoga og efterfødselsyoga, så det kan du også hyre mig til. Jeg tilbyder workshops, events, forløb eller skræddersyet noget som passer dig.

Se evt. mit yoga CV HER.

 KONTAKT:Josefine@yogamor.dk

BOOK TID