Booking

KROPSTERAPI

Jeg er ved at uddanne mig til kropsbehandler v. Totum, og er færdig til september 2018.

Jeg giver lige nu behandlinger hos “Lille Helse Hus” og hjemme hos mig på Frederiksberg. Lille Helse Hus ligger i den hyggeligste baggårdsoase på Lille Kirkestræde i København K, hvor jeg har et lokale hver fredag. Hvis du er interesseret i andre dage, så behandler jeg hjemme i min stue på Frederiksberg C. Jeg kan også sagtens tage min briks med mig, hvis du ønsker en behandling et andet sted. Hvis du vil booke tid til en behandling, så skriv til: Josefine@yogamor.dk.

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform. Terapien tager udgangspunkt i at krop og psyke hænger sammen og skal behandles samlet. Der arbejdes med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Ved hjælp af åndedrætsteknik, akupressur, zoneterapi, pulserende- og dybdegående meridianmassage har behandlingen fokus på at forløse fysiske og psykiske blokeringer.” Totum kropsterapi udspringer af Body sds. Mine kropsbehandlinger bære præg af min baggrund som yogalærer og mine erfaringer med kropsarbejde.

Mine priser er lige nu:

Pris

Første behandling kan du få til 300kr for 60 min.
350kr for 60 min.

Klippekort

3 klip á 60 min. 900kr (spar 150kr)

 

Til september, stiger mine priser til 500kr for 60 min.. Så skynd dig, at få en eller flere behandlinger inden eller køb klippekort 🙂

 

YOGAUNDERVISNING

Jeg tilbyder yogaundervisning til privatpersoner eller virksomheder. Jeg undervisninger både i dynamnisk yinyasa, slow flow, blid chandra, yoganidra, guidet meditation mm. De seneste år, har jeg arbejdet meget med gravidyoga og efterfødselsyoga, så det kan du også hyre mig til. Jeg tilbyder workshops, events, forløb eller skræddersyet noget som passer dig. Se evt. mit yoga CV HER.

 KONTAKT:

Josefine@yogamor.dk