Booking

YOGAUNDERVISNING

Jeg undervisninger  i dynamnisk yinyasa, slow flow, blid chandra, yoganidra, guidet meditation mm. De seneste år, har jeg arbejdet meget med gravidyoga og efterfødselsyoga. Derudover underviser jeg i Joflow. som er en kombination af dansende flows, tai chi, powerfyldt musik, pilates og intuitiv bevægelse. Joflow er yang-inspirerede dynamiske klasser med fokus på styrke, power og bevægelse med en skøn afspænding. Slow Joflow er mere yin-inspirerede klasser, med langsommere bevægelser, mere ro, længere meditation. Jeg underviser også Joflow til gravide og mor/baby. Jeg tilbyder workshops, events, forløb eller skræddersyet noget som passer dig.

Jeg underviser hos Hélt på Vesterbro og hos Soulfitness i Kbh K.

KROPSBEHANDLINGER

Kropsterapi kombinerer pulserende massageteknikker, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknikker og samtale.

 

Jeg vil gerne skabe et uhøjtideligt og trygt rum, hvor der er plads til forskellighed, nærvær og åbenhed. Et sted hvor du kan finde ro, blive udfordret og få en bedre forståelse for dig selv og din krop. Både i mine kropsbehandlinger og i min yogaundervisning.

Se evt. mit yoga CV HER.

KONTAKT: Josefine@yogamor.dk

Følg med på Instagram: @josefinebarrett