Hvad er kropsterapi?

Wolt er min ven

Hvis i endnu ikke er kommet igang med Wolt, så prøv det nu!

Jeg er simpelthen blevet så glad for det koncept, sund og lækker med lige til døren. Jeg simpelthen så træt af at spise “børnemad” – frikadeller, pasta, grøntsagsstave osv – som ikke altid er helt så eksotisk og sundt, som jeg ønsker. Og jeg er for doven til at lave både børnemad og det mad jeg selv har lyst til, så derfor er Wolt blevet min bedste ven flere gange om ugen. Jeg går i køkkenet og starter på “børnemaden”, bestiller så det mad jeg har lyst til på Wolt app’en – Ofte fra Califonia Kitchen, Olioli eller Mypoké.

20 min. efter er maden klar og en sød Wolt medarbejder ringer på døren med voksenmaden. Det er så optur! Jeg kan generelt godt lide tanken om, at vi spiser det samme og det gør vi også de fleste dage, men jeg elsker også denne løsning. Og jeg tror også, at ungerne bliver inspirerede af de smukke lækre bowls, som seriøst er guf for øjne og sjæl, så måske kan jeg lokke noget mere eksotisk og sund mad i dem med tiden. Jeg har lavet bowls til dem, men de får nærmest ticks, når maden rører hinanden – og det gør den i bowls 🙂

Og når Tore er på en lang rejse og jeg har lyst til at trøstespise (ej, det kunne jeg da aldrig finde på :-)) i sofaen eller vil hygge med ungerne, så har vi bestilt yummi Nicecream lige til døren 🙂 🙂 Såååå, lækkert!

 

Du kan få 50 kr i rabat med koden “YOGAMOR”, når du bestiller mad på Wolt app’en første gang.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er kropsterapi?