Kærlige råd Vol 3

Virkelig billig yoga i København…

Det er nu næsten 3 måneder siden, at vi flyttede hjem fra skønne, dejlige, afslappede, crazy og overdrevet dyre Lala Land (aka Los Angeles). Jeg kan nu se på vores økonomi hvor dyr LA er. Jeg vidste godt at det var et dyrt sted at bo og leve, men da vi stod i det og ikke altid lige fik omregnet $ til kr, så var jeg ikke altid helt klar over hvor crazy det er. Hold da op hvor er København billig…. Ja, det syntes jeg jo ikke før LA, men alt er relativt og nu synes jeg at det er møj billigt i forhold til LA. Det er selvfølgelig ikke alt, som er møj dyrt. Benzin og biler er virkelig billige, men til gengæld har alle også sin egen bil, da man er så afhængig af bil i LA og det siger også noget om benzinforbruget 👎👎👎. Øv. Men hurra for det heldigvis stigende antal elbiler, som jeg trods alt så på vejene.

Institutionsplads er jo næsten helt skørt billigt, når man tænker på hvor mange timer børnene er der, maden, restauranter,   husleje, forsikring og sidst men ikke mindst, så er yogaen møj billig i DK. Jeg ved jo godt at det ikke er billigt i DK, men min pointe er bare, at det faktisk er ret dejligt for en gangs skyld, at se København som en billig by, når man lige har boet i en endnu dyrere by.

Jeg fik virkelig et chok over priserne på medlemskab eller klippekort til de forskellige yoga studios i LA. Ofte kan man få et lidt billigere introklippekort på ca. tre gange, som man også kan her i DK. Så jeg købte systematisk introklippekort til de forskellige yogacentre i mit hood. Måske lidt snyd eller måske nærmere smart. Så jeg fik prøvet lidt forskelligt og jeg synes ikke at man fik mere for pengene i forhold hvad man får i DK. Det er bare møj dyrt! Jeg forelskede mig i et sted. Det var det yogasteder som lå tættest på vores hus og selvfølgelig nok også det dyreste sted. Efter en pause fra yogaen, hvor min yogapraksis kun var hjemme i haven, hvilket var virkelig dejligt, så savnede jeg undervisning og inspiration. Så jeg tog en måneds intensiv yogapraksis og det var som i nok kan regne ud IKKE billigt. Efter den månede var det slut med yogacenter og min hjemmepraksis blev endnu engang ufrivilligt min eneste praksis. Gæt lige hvad den måned kostede… Altså her i DK har jeg på et tidspunkt betalt 800kr for ubegrænset yoga, mange penge, men langt fra LA priser. Det kostede 4600kr for en måned. Ja, så det ville jo være 55.200kr i et årligt yogabudget (uden udstyr) og så var der ikke engang bad eller omklædningsrum!!!! WTF!

Hmm. Ja, LA er dejlig og dyr. Måske hænger de to ting sammen, måske ikke. Jeg savner LA hver dag, men jeg glæder mig også hver dag over dejlige billige(re) København. Og så tænker jeg lidt… I er muligvis ikke enige… Men måske er yogaen her i DK for billig (tænker yogalæreren højt).

Lige nu kigger vi på rejser til januar og planen har hele tiden været LA. Men nu hvor vi regner på det, så ville tre uger i Thailand være LANGT billigere end tre uger i LA, selvom vi nu kender de billige steder og er mere bevidst om, hvor vi kunne spare. Såååå, ja vi tænker lige lidt over det….

Hvad betaler i for yoga? Og synes i at prisen er fair?

Her er et billede af min yogapraksis i vores skønne baghave 🙂

yogahave

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlige råd Vol 3