Et tip mod træthed

Vind billetter til yogafestivalen

Nu er der ikke mange dage til den længe ventede yogafestival på Tiøren, Amager. Yay! Jeg glæder mig 🙂 Det er min 3. yogafestival og de to gange jeg har været der, har været en kæmpe oplevelse. En oplevelse som har fyldt kroppen med kærlighed i mange dage efter. Kender du det? På sammen måde, som når man har været på en fantastisk rejse eller været til det smukkeste bryllup. Den der følelse i kroppen, hvor alt lige pludselig giver endnu mere mening og alt bare er lidt dejligere end før. Sådan har jeg haft det efter yogafestivalen. Herlighederne foregår fra på fredag den 25-27 august og du kan se det vildeste program HER. Der er virkelig mange skønne mennesker der skal undervise og mange spændende klasser jeg virkelig gerne vil opleve, ja og jeg ved at der også er MANGE spændende boder derhenne. Så ta lige et Visakort i sportsbh’en 🙂 Det bliver fuldstændig fantastisk.

Jeg vil lige skynde mig at skrive, at festivalen er for ALLE. Du behøver ikke at have prøvet yoga før og du behøver ikke at have noget bestemt yogatøj på. Bare kom som du er, gerne med en måtte under armen. Slip forventninger og sammenligninger, sug til dig og NYD det. Yoga er for ALLE! Bum! ALLE der har lyst! Festivalen kan godt været ret overvældende, hvis du aldrig har prøvet yoga før, men det er en genial mulighed for at prøve en masse forskellige stilarter, undervisere mm. For yoga er simpelthen så mange ting og det er en virkelig god ide at prøve lidt af hvert.

Der er så meget yoga jeg gerne vil prøve på festivalen, bl.a. Yin yoga, Bowspring, Embodied Flow, Dynamic meditation, Female empowerment, Intuitive Alignment, Earth Prayer, Jivamukti, Yoga og stress, Ayurveda, Music and yoga og BØRNEYOGA!!! og meget mere.

Hvis du ikke vinder denne seje konkurrence, så kan du købe billetter HERDu kan købe endags armbånd eller et armbånd der giver adgang til hele weekenden.

I samarbejde med yogi te har jeg fået lov til at lave en konkurrence om 2 billetter til yogafestivalen. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive hvilken klasse du gerne vil prøve på yogafestivalen (kommenter her på bloggen). 

Jeg trækker 2 vindere på torsdag kl 12. 

DEL GERNE

yoga

yoga1

6 kommentarer

 • Lene

  Jeg vil helt sikkert skulle forbi Embodied yin yoga, er blevet svært glad for yin yoga og den ro det efterlader mig med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen så nysgerrig på bowspring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Brave enough to be a beginner lyder som noget jeg kunne bruge i både min yoga-praksis og livet generelt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Embodied flow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Christiansen

  Vil virkelig gerne prøve Bowspring! Blev desværre syg om søndagen sidste år, så fik ikke så prøvet så meget som planlagt. Det ville være dejligt med en hel weekend med yoga!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bowspring har jeg længe gerne ville prøve🙏🏻 Ville elsker at komme og opleve en masse forskellig yoga og møde en masse skønne yogier🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tip mod træthed