En reflekterende stund

Vi maler om igen og igen

Hvem havde troet at lidt maling på væggene kunne få mig til at lægge søvnløs… Hold nu op altså. Det går laaaaaangtsom fremad i huset eller måske går det faktisk mega hurtigt. Det kommer nok an på hvem du spørger 🙂 Vi er gået igang med at male i underetagen og lad mig sige det sådan, at jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at det var så svært at vælge farve på væggene. Vi havde forelsket os i nogle farve og havde en ide om, at det kunne være vildt flot med en støvet lyserød stue og mint/aqua spisestue. Sådan lidt ala de her farver.

unnamed-5

Vi ville gerne skabe lidt mere hygge og stemning i stedet for de hvide vægge vi altid har valgt. Vi burde muligvis ha holdt fast i de hvide vægge…. For nogle uger siden gik vi til maleren købte masser af maling og malede næsten hele underetagen… Det så godt nok noget anderledes ud end vi havde håbet. Afsted til maleren igen, denne gang fik vi nok omkring 10 farveprøver med hvem og malede små klatter på væggen i håb om at finde et bedre match. Efter endnu engang til maleren og endnu to lag maling på væggene var det nu nærmest værre end før. Dammit. Det var jo faktisk flot på sin egen måde, men slet slet slet ikke det vi havde forestillet os. Det mindede mig om et barbiehus eller slikland.

unnamed-6

unnamed-4

På en måde lidt hyggeligt, selvom det er meget anderledes det det vi havde forestillet os. Vi gik jo efter de mere støvede, blege farve. Ikke det her.  Efter at have kigget på det en uges tid, er vi nu igang med at male det over igen… Denne gang en mere rolig og “save” farve. Vi holder os til de grønlige naturlige og mere rolige nuancer og er vi begge enige om, at de her farver er spot on. Yes. Endelig!

Jeg har haft det noget blandet med at være så farve-zilla og hele tiden være utilfreds over farverne, fordi det på mange måder kan virke som en petitesse i forhold til så meget andet. Altså Tore har også været farvezilla, så det er ikke kun mig. Vi er begge meget optaget af farver. På hver sin måde, Tore mere fra filmfaget og jeg er mere fra det spirituelle. Men vi er begge enige om at farver påvirker os. Jeg er meget fascineret af farvesymbolik og hvordan forskellige farve påvirker os. Jeg kan mærke at jeg responderer forskelligt på farver, så det må ha en betydning for min/vores stemning alt efter hvilken farve der er i hjemmet. Jeg har -selvfølgelig- lånt en bog om farvesymbolik og dykket mere ned i chakrasymbolik, som også arbejder med farver. Det er sindssygt spændende og noget jeg skrive mere om i et andet indlæg.

Lige nu er malingen ved at tørre og jeg er så spændt på at komme ned i huset i aften eller imorgen tidlig og se farverne.

unnamed-7

 

Jeg glæder mig til at dele en update på væggene 🙂

   

4 kommentarer

 • Mia

  Det er til gengæld nogle virkelig smukke paneler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Jeg synes det er sååååå pænt altså! Virkelig! Men farver er såååå svært. Vi havde malet vores køkkenlåger i bådhuset skrig gule først og jeg blev næsten blind af at se på dem så de blev også malet over af en mindre lang farve 🙂 glæder mig såååå meget til at se det her live 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Uh, godt at jeg ikke er den eneste der synes, at det er svært. Det er så pænt og jeg bliver så glad af farver, så det skal der til. Du er SÅ god til at bruge farver 🙂 Elsker dine hjem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En reflekterende stund