Når en ung kvinde vil steriliseres

Virkelig sjov mavetræning

Hold kæft hvor havde jeg brug for denne video! Er du sindssyg, det er den vildeste mavetræning jeg længe har prøvet. Jeg er bliver SÅ øm i mavemusklerne imorgen.

Har i set denne video? Den er fuldstændig fantastisk og uden at blæse dine forventninger for højt op, så se den.

Tænd for lyden og se hele videoen.

Tænk at noget så banalt og fjollet kan være så skønt og inspirerende.

Hold kæft, jeg synes at det er sjovt, dejligt og befriende at grine så meget. Bare at give slip og være åben for det der sker. Dét er yoga. Det er uden tvivl yoga!

Vidste du, at …
15 minutters latter svarer til to timers søvn.

Når vi griner, aktiverer vi en række muskler, hvorved blodgennemstrømningen til kroppen og kroppens organer øges.
– Latteren får os til at trække vejret dybere og mere grundigt, og derved styrker vi lungerne og udnytter lungekapaciteten mere optimalt. Desuden masserer mavemusklerne lungerne, så der sker en stigning af iltindholdet i blodet, og tænk på alle de skønne endofiner som blivet pumpet rundt i kroppen. Et godt grin bevæger også musklerne i maven og stimulerer fordøjelsen. Desuden er det god motion for hjertet, da latteren øger pulsen og hjertefrekvensen og altså har samme effekt på kredsløbet som konditionstræning.

Undersøgelser fra Stanford University har vist, at blot ét minuts latter svarer til hele 10 minutters træning i en romaskine. Også amerikanske undersøgelser har påvist, at kroppen producerer flere hvide blodlegemer, når vi griner, og at latter styrker immunforsvaret og øger vores modstandskraft over for infektioner.

Hallo, hvad vil du helst. Ha en lille latterfest eller en psykohård tur i romaskinen – ja, jeg ved godt hvad jeg vælger…

om-tantra-yoga-del-30

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en ung kvinde vil steriliseres