Endelig underviser jeg igen...

Underviser runde maver hos Nalini Yoga

Jeg har idag undervist min første gravidyoga time hos Nalini Yoga 💜💜💜 Der var 17 smukke struttende maver og 68+ øre som lyttede med. Det var en skøn oplevelse 💕 

Der var alle slags gravide, nygravide, højgravide, gravide som havde dyrket yoga i mange år og nogle der aldrig havde stået i down dog før. Det var dejlig forfriskende at opleve, at trods det forskellige kendskab til yoga, så var alle de kommende mødre kommet for at gøre noget godt for sig selv og baby i maven. 

Der opstod en helt særlig steming med så mange gave samlet. Som om at der var en fælles forståelse og forbindelse på en anden måde end jeg normalt oplever på en yogatime. Måske er det fordi at alle de gravide er i ‘samme båd’, med hormoner, vand i kroppen, halsbrand og partyblære, og at denne fælles hormonella-tilstand giver en særlig samhørighed. Lige meget hvad stemingen skyldtes, så var det smukt og jeg glæder mig meget til at undervise de kommende mødre snart igen.

nali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig underviser jeg igen...