For præcis 1 år siden...

Uimodståelig bananmuffin

banankage

Uden gluten, laktose og sukker! Den er mega nem at lave og smager åh så skønt. Den er god både til børn og voksne, til hverdag og fest 🙂 Jeg skal i hvert fald lave den til Elva’s 1 års fødselsdag, som vi holder næste weekend!

Hvis du selv vil prøve den, så kommer opskriften her:

  • 3 æg
  • 8 saftige dadler
  • 2 tsk vanilje
  • 2 1/2 dl affedtet mandelmel (jeg brugte halv mandel/halv kokosfibermel)
  • 1 tsk bagepulver
  • 70 g smeltet kokosolie
  • 2-3 modne bananer

 

Brug gerne en foodprocessor eller blender. Pisk æggene luftige. Bland mel, bagepulver, vanilje, dadler, kokosolie og bananerne sammen – evt. med 50 g mørk hakket chokolade. Hæld det i en brødform, hvis du vil lave banankage/bananabread eller i muffinsforme (jeg brugte silikone muffinsforme). Bag ved 170 grader i 30 min. Tjek kagen undervejs, så den ikke bliver for mørk.

Overtræk med din yndlingschokolade!

Nyd!

 

banankage2

Hvis det skal gå hurtigt, så hæld hele molevitten i en foodprocessor – blend – hæld i form – bag – spis. Bum!

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For præcis 1 år siden...