Efterveer, amning og pranayama 

“Tore, jeg vil gerne ha toast…”

Sådan lyder det inde fra ammeland foran fjerneren, mens Beverly kører i baggrunden…. Ja, her har jeg i den grad slået rødder, sidder her i timevis hver dag med vand, saft, snacks og andet godt inden for en en halv meter. Og når jeg så bliver lidt sulten, så råber jeg bare hvad jeg ønsker og så kommer Tore løbende med det 😝?🏼? Både jordemoderen og sundshedsplejesken har lige været forbi og de fik begge nævnt, at det var hans fornemmeste opgave at søge for, at jeg fik masser af god mad og drikke så jeg kunne give det videre til lille Elva. Hvilket jo er ganske sandt og på samme tid mega fedt 👍😜 Selvom jeg er “tvangsindlagt” i ammestolen, som til tider kan være ret frustrerende, når man gerne vil ordne noget, har flad numse og rastløse ben eller har lyst til at bage en kæmpe dadelkage, så er det alligevel ret vanedannende når Tore drøner rundt og servicerer. Må det aldrig stoppe 😝🙏

My POV:

Er hun lavet af marcipan? Hun er fandme lige til at spise 😍

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterveer, amning og pranayama