Wolt er min ven

Tørbørstning

Vi går efteråret i møde og denne tid lægger for mig op til mere hygge, mere selvforkælelse og fokus på de gode rutiner, som sommeren har spoleret en smule. Jeg har en masse dejlige ritualer, som jeg bruger til at forkæle mig selv, prioritere mig selv og give mig selv et sundhedsboost. De små daglige ritualer giver så meget i det store billede, om det er kosttilskud, vand med citron, aften te, solhilsen eller ansigtsmaske. Én af de ting jeg elsker at starte dagen med, det er tørbørstning. Det virker bedre end morgenkaffe og vækker kroppen på den skønneste måde. Det sætter gang i blodomløbet og jeg får en god kontakt til min krop fra morgenstunden.

Jeg har en børste til kroppen og en lille blød børste til ansigtet. Begge børster er fra mærket Karmameju og dette skriver de om børsterne:

“…afhjælpe tør hud på kroppen, bekæmpe cellulite, styrke huden, for at opnå øget energi og for at skabe balance og velvære. Børst med lange lige strøg mod hjertet for at stimulere nervesystemet, blodcirkulation og lymfesystemet.

Tørbørstning af kroppen med Karmamejus ion kropsbørste danner negative ioner direkte på huden gennem naturlig friktion. Negative ioner accelererer transporten af ilt til vores celler og kropsvæv. De gør samtidig lymfekirtlerne i stand til at afgifte blodet og øger derved hudens modstandsdygtighed.

Samtidig er tørbørstning appelsinhudens fjende nr. 1. På et studie fra University of Sunderland i England fastslog forskere, at daglig tørbørstning gennemsnitligt reducerede testpersonernes cellulite med 26% på kun 5 uger.” Læs mere HER.

Den lille børste til ansigtet bruger jeg efter behov. Ofte om morgenen, men jeg har lidt mere tid om aftenen efter jeg har renset ansigt, så jeg sidder ofte og tørster mit ansigt blidt mens jeg ser tv eller noget.

Ansigtsbørsten eksfolierer huden, stimulerer blodcirkulationen og bindevævet og som vækker huden i ansigt, hals og bryst efter søvn.

“Regelmæssig brug af ansigtstørbørste hjælper med at reducere og forebygge hævelse og mørke rande under øjnene og udglatter fine linjer og rynker. Tørbørstning forbedrer hudens fasthed og fremmer lymfedrænage, så huden fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet”.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wolt er min ven