Måttemandag - Er jeg en yogini?

Tirsdagstips – Skånsom ansigtsrens

image

 

annonce

Jeg har tidligere nævnt, at jeg er glad for Mellisa hudpleje og har skrevet om nogle af mine yndlings Mellisa produkter HER. Idag vil jeg skrive lidt om to lækre produkter fra Juhldal, som jeg har fået lov til at teste gennem nogle måneder nu. Jeg har brugt deres shampoo og balsam gennem mange år og hver gang jeg prøver noget andet, så går der ikke længe før jeg må ha fat i Juhldal igen. Eller så går min hovedbund helt amok. Jeg har nu fået tilsendt to lækre produkter, som jeg har brugt dagligt gennem et par måneder. Jeg tester jævnligt forskellige produkter, men det er ikke alle som jeg er lige stor fan af. Men idag vil jeg skrive om to hudpleje produkter jeg ER fan af. Det er: Abrikoskerneolie til krop og ansigt og natursæbe fra Juhldal.

Juhldal har lavet produkter i mere end 40 år og er kendt for at bruge urteekstrakter og naturlige, koldpressede olier i deres hår- og hudplejeprodukter. Lige noget for min tørre krop. Jeg vil lige slå et slag for to af deres lækre produkter:

 

Skærmbillede 2016-03-14 17.50.27 (2)

Abrikoskerneolien har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som beskytter hudens celler mod frie radikaler og dermed for tidlig ældning. Den farveløse, duftfrie og nærende olie trænger hurtigt ind og beskytter huden mod fugttab. Jeg bruger denne på hele kroppen og nogle gange i håret som hårkur. Derudover bruger jeg den til at tage make up af med og til at rense ansigtet. Jeg er vild med at bruge olie til at rense ansigtet og min hud er blevet meget gladere, efter at jeg begyndte på det. Før i tiden følte jeg ikke, at min hud blev ordentlig ren før jeg havde brugt ansigtsrens som skummede helt vildt og helst også ansigtsskrub med grove korn, så jeg virkelig kunne skrubbe skidtet væk. Det ødelagde min tørre og sarte hud og jeg var altid tør, stram og meget dehydreret. Jeg kunne ikke rigtig lide den fedtede fornemmelse olie kan have på huden og var bange for at få urenheder fordi min hud jo ikke kunne ånde under olien… troede jeg.  Men efter kort tid havde jeg vænnet mig til det og nu er det bare rart at min hud hele tiden føles hydreret. Olier er både rensende og plejende, uden at være fyldt med alt muligt unødvendigt, som alligevel bare kan stresse din hud. Det er en virkelig mild og lækker måde at rense ansigtet på. Olien tilstopper ikke huden porer, men trænger helt ind og balancere hudens egen fedtproduktion. Olien er også rigtig god til meget sart hud og eksem. Du kan al slags olie til at rense med, alt efter din hudtype og hvad du kan lige. Jeg renser også med argan eller kokosolie. Så brug hvad du har. Abrikoskerneolie er bare rigtig lækkert! Min hud er stadig lidt problematisk, men det tror jeg ikke at hverken cremer eller olier kan gøre noget ved på nuværende tidspunkt. Det er mine hormoner som er total ude af balance, så det må jeg prøve at få styr på gennem kosten og generelt min livsstil… Meeeen på trods af hormonhalløj, så er min hud MEGET glad for rene gode olier. Så selvom de to produkter jeg nu vil anbefale er sponsoreret, så er det min ÆRLIGE mening! (Det er det altid, når jeg laver sponsorerede indlæg!!!)

Jeg renser mit ansigt på følgende måde:

    • Bruger en god olie, ofte så er det denne abrikoskerneolie, det kan også være en lækker arganolie, kokosolie, olivenolie, mandelolie eller andet. Vælg den olie du kan lide, alt efter din hudtype og behov. Der er stor forskel på konsistens og duft.
    • Jeg hælder lidt olie ud i hånden, sådan ca, en spsk. Nogle gange med et par dråber vand.
    • Masser det grundigt ind i huden og brug gerne lidt tid på at massere dit ansigt. Der er en masse punkter i ansigtet som stimuleres og så sætter det gang i blodcirkulationen i ansigtet. Den bedste antiage og ansigtyoga 🙂
    • Vask af med en ren vaskeklud, som er skyllet med varmt vand. Hvis jeg har haft en del make up på, så gentager jeg – med den rene side af kluden eller en helt ren klud.

 

juhldal2

Hudvenlig universalsæbe

Jeg har også prøvet denne sæbe, som er vildt lækker. Den er så mild at du sagtens kan bruge den til at vaske ansigtet i også. Jeg bruger den som håndsæbe, selvom den kan sagtens bruges på hele kroppen. Sæben opretholder hudens egen PH-balance og er en urtebaseret sæbe, som er velegnet til alle også børn. Den indeholder bl.a. ekstrakter fra palmelilje, burre, enebær, timian, ensian og citronskal. Jeg synes, at der er rigtig mange sæber som virkelig udtørrer hænderne og når man vasker hænder ofte, så kan det godt betale sig, at bruge en virkelig lækker og håndsæbe.

Jeg køber Juhldal produkter i Matas eller i Urtehuset.

Har i prøvet olierens? Hvad synes i om det? Del endelig jeres erfaringer.

Indlægget indeholder sponsorerede produkter.

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måttemandag - Er jeg en yogini?