Yoga/træningsudstyr jeg anbefaler

Ting til mit hjem

Mens Tore er udenlands, må jeg indrømme, at jeg har siddet og savlet over nye ting til vores hjem… Det er dyrt, når han er udenlands… Kender i Moodings.dk? De har virkelig mange fine ting. De har bl.a. en virkelig fin lyserød velour puf. Den er sååå fin! Og så har de den toiletrulleholder, som også er hos Yostudios – og indretningen er sååå gennemført og hyggelig hos Yo! Så ønsker jeg mig mere marmor, fordi det bare er smukt, sejt og lækkert. En plakat med lidt natur – elsker grønne farver i mit hjem. Mere naturfeeling, når jeg nu bor i byen. Til sidst ønsker jeg mig en morgenkåbe fra Karmameju eller jeg ønsker mig den faktisk til manden, for jeg HAR den, men han stjæler den hele tiden!!! Den er så blød og lækker. BTW, så har de flere Karmameju produkter. Jeg ELSKER deres hudplejeprodukter!!! Prøv lige deres kropsolie WILD med den skønneste duft.

Nå, men de har 20% indtil 4. feb. Her er nogle af de ting, jeg savler lidt over.

Der links til de forskellige ting under billedet 🙂

moodings1

 

/1 Hylde

/2 Plakat

/3 Ur

/4 Puf

/5 Morgenkåbe

/6 Toiletpapirholder

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga/træningsudstyr jeg anbefaler