Thailandsrejse i billeder

Tilbage fra Thailand

d4be41ea-26e5-4e52-bcce-56f522fdbdb6

Hej med jer,
Så er vi hjemme efter en fuldstændig fantastisk tur til Thailand. Det har været vildere og skønnere end jeg havde drømt om!
Jeg laver snarest en lille rejseguide med anmeldelser af de steder vi har boet, spist og generelt vores erfaringer om at rejse med to små børn i Thailand. Vi har badet i turkis havvand, leget på næsten uberørte hvide strande, danset til mini disco sammen med Lollo og Bernie, spist alt for meget buffetmad, boet i junglen sammen med kæmpe veraner, tucaner og sjældne sommerfugle, vi har været i Paradis, plukket kokosnødder og kæmpe ananas i haven, spist mere en 300 is tilsammen og brugt 6 tuber factor 50+. Det har været for vildt!

Vi kom hjem i torsdag, Elva blev 2 år i fredags, så vi har fejret hende, fortsat vores ferielivsstil (+3 kg :-0)) og zoombiet rundt med jetlag. Tanken om at skulle tilbage til hverdagen efter 4 uger med familien og en daglig is, har ikke været særlig ophidsende, men jeg er så små ved at være klar.

Thailand og “pausen” havde præcis den effekt på mig, som jeg havde håbet. At komme lidt væk fra hverdagen og se nogle mønstre, vaner og “plejer” lidt på afstand har vært SÅ godt for mig! Som om at det hele stod mere klart. Hvad jeg har lyst til, hvad der er vigtigt, hvad der kilder i maven og hvad der forstyrrer og skal slippes. Det har været et virkelig godt og sundt break efter et sindssygt år, som du kan læse lidt mere om HER. Jeg har genfundet kærligheden til yoga, ikke fordi den har været væk, men det har været lidt for meget en “jeg burde også selv praktisere mere” dårlig samvittighed i noget tid. Lysten er kommet mere tilbage og den dårlige samvittighed, over flere ting, er blevet næsten usynlig. Det er virkelig dejligt! Dårlig samvittighed er bullshit, det glemmer jeg bare ind imellem.


Læs også “Min egen yogapraksis“, “21 dages yoga challenge“, “Min hjemmefødsel


Mine faste yogaklasser kommer til at ændre sig lidt, jeg skal nok holde jer opdateret om hvor og hvornår jeg underviser.

“Let the beauty of what we love be what we do” 

-Rumi

2 kommentarer

 • Det lyder som en fantastisk tur. Jeg har selv en datter på 7 måneder, Fria, og vi vil gerne ud på en længere rejse når hun bliver lidt ældre, så jeg glæder mig til at læse dine rejsetips:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Det kan jeg virkelig godt forstå. Thailand er skøn! Jeg vil i hvert fald gerne tilbage 🙂 Jeg har delt én rejseguide med steder på Phuket og kommer til at lave endnu en med flere steder – fra øen Kho Yao 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailandsrejse i billeder