Ammeråd og mælkeboostere

There is a crack in everything, That’s how the light gets in.

Jeg elsker yoga og især fordi yoga er mange ting. Yoga er i mig og yoga er i al ting omkring mig. Med yoga øver jeg mig i, at nyde nu, at give slip på fordomme, at have realistiske forventninger og blive mere opmærksom på alt det smukke omkring og i mig. Det er en livslang træning, som til tider er svære end andre. Fortiden synes jeg at det er lidt svært. Det er som om, jeg skal minde mig selv om at øve mig dagligt. Efter et chokerende og skræmmende valgresultat den anden dag, så har jeg virkelig skulle øve mig i ikke at dømme, hade, frygte og se det grimme. Men det er simpelthen så vigtigt ikke at blive revet med og lade den frygt, som desværre har ramt rigtig mange mennesker, ramme dig. For frygt må være den nye folkesygdom, som smitter med hastig fart og Trump er med til at sende smitten videre. Som en ubehagelig epidemi. Vi skal stoppe denne epidemi. Lige nu! Inden den spreder sig. Vi skal gøre noget. Sammen. Booste vores immunforsvar med ekstra meget kærlighed. For kærlighed er kuren mod denne frygtlige epidemi. Vi skal øve os. Vi skal gøre os umage. Vi skal inspirere og motiverer hinanden. Vi skal gøre det SAMMEN. Vi skal bruge tid på og snakke om alt det smukke omkring os. Vi skal hoppe og danse i de dybe vandpytter, hvor frygten allerede er begyndt at lave ringe i vandet. Hoppe, danse og grine så meget, så de ringe forsvinder. Det er bare en periode – som alt andet. Historisk set kunne vi godt have forudset det. Men skal vi ikke gøre denne Trump periode så kort og smertefri som muligt? For det ved jeg at vi kan. Vi skal tænke større. Ikke bare på os selv og vores nærmeste, men hele landet, hele verden, hele universet. Drop slankekuren og prøv istedet kærlighedskuren. Lad os gøre det. Lige nu. Sammen. Kom så! Vi kan godt 🙂 Se lyset, selv i mørket.

“There is a crack in everything. That’s how the light gets in” RIP Leonard Cohen.

Kærlighed herfra.

 

kaerlig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammeråd og mælkeboostere