Cafeer i mit hood

Thailand jeg elsker dig

8cc5ba60-6d95-429a-9685-749ab7e0bf5aSom i måske ved, så er vi i Thailand her i Marts. Her er skønt, varmt, smukt og afslappende. Der er derfor (og fordi at nettet er møj langsomt) lidt feriestille på bloggen, men hvis du er nysgerrig, så er jeg dagligt aktiv på Instagram @yogamor.dk – når jeg finder dækning ovre i hjørnet 😉 

Jeg kommer til at lave Thailandsguide og rejsetips m.m., som i måske kan få glæde af.

 

Kærlighed til alle jer derhjemme

– jeg skylder jer stadig opskriften på de lækreste glutenfrie boller, de kommer snart 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cafeer i mit hood