Thai-guide til Koh Yao Noi

Tester cykeltrailer

 

bde9d053-4271-483b-9afa-6b5809d2e921

Samarbejde med Jollyroom.dk

Jeg har længe ønsket mig en ladcykel, ja faktisk længe før jeg fik børn. Jeg synes, at de er mega seje og smarte. Men jeg synes også at de kan være ret upraktiske, tunge og voldsomt dyre. Vi har haft en opsparing til en ladcykel i mange år og hver gang vi craver rejser, så ryger kontoen i 0. Thailand vs. ladcykel… det blev Thailand.

Noget andet jeg har haft i overvejelserne, når jeg skal forestille mig en hverdag med ladcykel er, hvor smart er den egentlig når ungerne er sat af i institution og man skal vide på job gennem byen? Jeg synes, at de virker noget klodsede på de smalle københavnske cykelstier. Derudover har vi ikke rigtig plads i haven til en ladcykel – eller det har vi, men den ville ta meget plads og den ville være svær at få ind gennem havelågen.

Heldigvis har jeg lavet et samarbejde med Jollyroom.dk, hvor jeg tester og skriver min ærlige mening om en af deres cykeltrailere. På mange måder lever en cykeltrailer meget bedre op til vores behov, end en ladcykel. Denne cykeltrailer, som hedder “North 13.5 Rapider“, er en ny cykelvogn til to børn og med store stabile lufthjul. Vognen kan let monteres bag på cyklen med den medfølgende arm og kan også anvendes som klapvogn/løbevogn med det medfølgende drejelige forhjul. Vognen er let og rummelig på trods af, at der er plads til to børn og et opbevaringsrum. Det er helt vildt nemt og virkelig smart! Bag på vognen er det flere lommer, til drikkedunk, mobil, ipad og andre småting, og derudover er et rimelig stort rum bag sæderne til de lidt større ting. Deri lagde vi drejehjulet sammen med pusletaske og skiftetøj, da vi cyklede til Tores forældre sidste weekend og der kunne sagtens være flere ting i det rum. Det var en rigtig god tur på 10 km hver vej og børnene hyggede sig i vogenen. Tore kørte med cykeltraileren og det var “pieces of cake”, at cykle med den bagpå. Elva faldt i søvn på vejen, så den er også godkendt til lur 🙂

Jeg synes, at vognen er vildt lækker og en ret pæn cykeltrailer – selvom det jo er rimelig underordnet. Den kører godt, både når den er bag på cyklen og i den grad også som klapvogn! Nå ja, også kan håndtaget justeres i højden – det er altså et plus, hvis man er hobbit som mig. Prisen som er 1599kr, er også helt vildt god, særligt hvis man kigger på andre vogne eller ladcykler. Du kan læse mere om vognen HER.

Vi har planlagt Tivolitur og der skal vi helt sikkert cykle ind med vognen bagpå og bruge den som klapvogn inde i Tivoli! Og jeg tror faktisk at vi laver samme trick til den Blå Planet! Så smart altså! Jeg har op tur over at vi kan være sådan en aktiv familie, som cykler til ting:-) 🙂 Både fordi vi bevæger os mere og fordi at passe på naturen – ja og sparer penge 🚲🌎💚 Win win!

Denne vogn kan nemt klappes sammen, så den fylder minimalt og lægges ind i bilen, sættes ind i skuret eller andet. Jeg har planer om at tage den med på en løbetur i Søndermarken, for at se hvordan det går. Jeg skal nok give en update, når det sker… 😅

5d5897f1-5b6f-4b40-a943-f86c6bfc4b15

c3e48a73-e46d-437b-9400-407db2b2e52c

a48ce8a9-f76e-4e1b-9098-de9b283ceeb7

 

26abf3f5-2751-45ce-bb24-7888f74c0961

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai-guide til Koh Yao Noi