Tester cykeltrailer

Test: Parfumefri mascara

fbdce02b-af42-445b-82ed-1d6cdb2e6e74

Jeg har testet en masse mascara’er, som alle er uden parfume og de fleste uden parabener. Der er mascara fra mærkerne: Nilens Jord, Clinique, Tromborg, Green People, Mirenesse 🙂

Det er jo meget individuelt, hvad man gerne vil ha, en mascara skal kunne. Personligt er det vigtigt at den er parfumeri, god til sarte øjne, meget gerne øko – uden parabener og anden dum kemi. Derudover skal den være nem at bruge, give volume og være holdbar – helst tårefast, da mine øjne nemt løber i vand. Her kommer min anmeldelse:

Nilens Jord

Jumbo Mascara:

Brugbarhed: Den store børsten er let at arbejde med og får nemt alle vipper med, du skal dog over vipperne et par gange for at opbygge fylde. Klumper ikke. Giver god volume. Mine øjne er ikke super vild med den. Aner ikke hvorfor, men mine øjne er også meget sarte. ELSKER ellers al Nilens Jord make up, børster, renseprodukter osv.
Holdbarhed: Mascaraen holder meget fint, men sidst på dagen kan jeg godt være lidt sort under øjnene. Den er ikke tårefast.
Stjerner: 4 ud af 6 stjerner

..

Nilens Jord

Fulllook Mascara:

Brugbarhed: En god børste, giver pæne vipper. Min mine øjne løber desværre i vand, når jeg har den på.
Holdbarhed: Mascaraen holder meget fint, men sidst på dagen kan jeg godt være lidt sort under øjnene. Den er ikke tårefast.
Stjerner: 4 ud af 6 stjerner

..

Mirenesse

24hr mascara:

Brugbarhed: En god børste, giver meget naturlige vipper. Lidt svært at få fyldige vipper på trods af mange lag. Mine vipper bliver ikke helt så flotte, som de andre mascara’er, vippehårene stritter lidt i forskellige retninger, men den generer ikke mine øjne.
Holdbarhed: Mascaraen holder godt og er tårefast.
Stjerner: 4 ud af 6 stjerner

..

Green People

Volumsing mascara:

Brugbarhed: God børste, giver hurtigt smukke vipper med god volume, nem at bygge op. Kan give virkelig fyldige lange vipper med et par lag. Mine øjne er MEGET sarte og jeg synes at den generer mine øjne en lille bitte smule.
Holdbarhed: Mascaraen holder godt. Jeg ved ikke om den er helt vandfast, som de lover, men i hvert fald tårefast.
Stjerner: 5 ud af 6 stjerner


Læs også “Must have hudpleje


Clinque

Lash power mascara:

Brugbarhed: Jeg vender tilbage til denne mascara igen og igen. Mine øjne er glade for den og den er virkelig holdbar. Børsten er lille og får nemt alle vipper med, du skal dog over vipperne en del gange for at opbygge fylde. Klumper ikke. Giver ikke vild volume, men er rigtig fin alligevel. God til sarte øjne.
Holdbarhed: Mascaraen holder rigtig godt og er tårefast – kan fjernes med 38* varmt vand.
Stjerner: 5 1/2 ud af 6 stjerner

..

Clinique

Lash power – Flutter to full mascara:

Brugbarhed: Børsten er lidt speciel, man kan dreje børstehovedet og derved vælge om man vil ha lidt produkt på brøsten for et mere naturligt look eller meget produkt på. Jeg ved ikke helt om funktionen er genial, for jeg kan ærlig talt ikke rigtig se forskel. MEN den er rigtig god ligemeget hvad. God børste, nem at påføre, god fylde og længde. God til sarte øjne.
Holdbarhed: Mascaraen holder godt. Den er tårefast, men ikke så holdbar som Lash Power – mega ærgerlig, for ellers havde denne fået topkarakter!
Stjerner: 5 ud af 6 stjerner

..

Clinique

Chubby Lash:

Brugbarhed: Børsten er lidt speciel, det er en stor gummibørste og det skal man lige vende sig til. Mascaraen er rimelig flydende, men med en rolig hånd og et par lag, bliver vipperne virkelig fine uden klumper. Adskille vipperne flot og kommer helt ned til rødderne af vipperne børsten er stor. Det ligner at jeg har flere øjenvippehår, når jeg bruger denne. Giver god volume og længde. God til sarte øjne.
Holdbarhed: Mascaraen holder meget fint. Ingen pandaøjne, dog lidt mascara under øjnene. Desværre ikke helt tårefast – men ret holdbar.
Stjerner: 4 ud af 6 stjerner

..

Tromborg

Volumizing Mascara:

Tromborgs mascara indeholder kun rene og økocertificerede ingredienser.
Brugbarhed: Den giver hurtigt fyldige flotte vipper. Den store børste adskiller vippehårene og giver lange bambivipper. Jeg er virkelig imponeret over denne mascara.
Holdbarhed: Holder flot, men er desværre ikke helt så holdbar som jeg ønsker. Jeg har det flotteste vipper første par timer, men derefter bliver den ikke helt hvor skal. Ikke tårefast.
Stjerner: 5 ud af 6 stjerner.

De mascaraer mine øjne bedst kunne lide, er nok dem fra Clinique. Jeg ville ønske at den fra Tromborg var lidt mere holdbar, gerne som Lash Power, for så var det en sikker vinder! Mine vipper bliver så flotte med den!

Kan i anbefale en god mascara uden parfume?


Find flere hudpleje tips her: “5 hudpleje favoritter” og “Test af solcreme


6ff1beec-db76-412d-a6da-9e70da027343

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester cykeltrailer