Når en ung kvinde vil steriliseres

Test af ansigts solcreme

imageI LA skinnede solen næsten hverdag, som den gør i DK fortiden☀️✌🏼️ Jeg er vild med det og det her vejr gør også at jeg savner LA lidt mindre 😉

Jeg har ikke altid passet så godt på min hud. Det er først indenfor de sidste par år jeg er begyndt at bruge solcreme dagligt. De seneste år har mine hormoner drillet rigtig meget og det er desværre gået udover min ellers altid meget taknemmelig hud, som ikke før har kendt til urenheder. Det gør den så nu… Og den kender også til pigmentforandringer, udslæt og meget andet… Sååå jeg prøver virkelig at passe på min hud nu – og især da vi boede i LA, hvor solen stod højt every damn day ☀️

Selvom jeg mest opholder mig i skyggen med ungerne, så går jeg en masse ture med barnevognen, hvor jeg får en del sol. Jeg bruger derfor creme med solfaktor HVER DAG – faktisk året rundt. Jeg ved ikke vildt meget om solcremer, men jeg ved at alle solcremer indeholder enten et fysisk filter, et kemisk filter eller en kombination af begge. Alle typer filtre begrænser solens skadelige UV-stråling på huden – men der er forskel på hvordan: Det kemiske solfilter indeholder stoffer, der trænger ind i det øverste hudlag. Når UV-strålerne rammer huden, absorberer filteret UV-strålingen, så den ikke når ned i de nedre hudlag og forårsager skade. Det fysiske filter derimod lægger sig som en tynd hinde oven på huden og reflekterer solens stråler. Jeg må indrømme, at jeg ofte går uden om de cremer med for meget fysisk filter, da jeg bare ikke er til spøgelses-looket til hverdag. Når jeg er på badeferie sydpå eller til Aya, så giver jeg den gas med både det ene og det andet filter.

Fordi min hud har været lidt problematisk de sidste par år og solcreme har været med til at forværre min hud rigtig meget, så har jeg prøvet rigtig mange solcreme. Jeg vil derfor lige give min mening om lidt forskellige ansigtssolcreme. Min hud er tør/sensitiv – med tendens til urenheder… Ingen af cremerne er sponsoret.

Det skal lige siges, at jeg på ingen måde er solforskrækket, for solen stråler giver os de dejligste D vitaminer, som de fleste af os danskere er i underskud af. Så jeg vil hellere smøre lidt mindre solfaktor på kroppen og så ellers opholde mig i skyggen. Men i ansigtet giver jeg den fuld gas, for jeg gider ikke rende rundt og ligne et landkort af store pigmentpletter og så er ansigtet også bare meget mere udsat.

Korres

Denne creme er mælke-agtig let og tynd i konsistensen. Den er nem at smøre ud og dufter dejligt af kokos. Den har spf 30, hvilket er et plus 👍🏼 Min hud kan ånde og jeg blokerer ikke mine porer, som andre solcreme. Den efterlader ikke huden hvid. Det er en lille og kompakt tube, som er meget handy i håndtasken og er nem at håndtere. Jeg er vild med denne creme og det eneste dårlige jeg lige kan komme på er prisen.

6 ud af 6

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Avivir

Rigtig lækker creme, som trænger hurtigt ind i huden. Den fugter huden uden at den fedter. Det virker som om, at den reparerer huden, når man bruger den dagligt. Den efterlader ikke huden hvid. Den har kun spf 15, hvilket er fint for mig, når det ikke er sommer med høj sol.

5 ud af 6

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Apotekets solcreme

(Jeg ved at det er en sol lotion som er på billedet, det er ansigtscremen spf 30 jeg har testet – som nu er brugt op) Denne creme er også lækker. Dog lugter den lidt kemisk, hvilket jeg ikke er vild med. Den er nem at smøre ud og efterlader ikke huden hvid. Men jeg synes at den fedter og min hud ånder ikke så godt med den på. Men det er en god solcreme til prisen.

4 ud af 6

⭐️⭐️⭐️⭐️

La Roch Posey

Super lækker creme, som trænger godt ind i huden og lader huden ånde. Jeg prøvet flere af La Roch posey’s solcreme og jeg er ret vild med dem alle, også den på 50 spf, som jeg har brugt til Aya. Denne ansigtscreme er spf 15.

5 ud af 6

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Derma

Jeg ved at der er mange som er glade for Derma og jeg kan godt godt lide mange af deres produkter, men jeg er ikke så vild med deres solcremer. Cremen fedter, huden bliver hvid og klisteret, huden kan ikke ånde OG cremepletter kan ikke komme af tøjet 😕👎🏼 prisen er god.

2 ud af 6

⭐️⭐️

Ole Henriksen

Denne creme er fantastisk. Den har spf 20 og dufter skønt af urter. Det er en creme som jeg tidligere har brugt og måtte for nylig købe den igen, selvom jeg ellers fik efter en uden duft. Men hold nu op hvor er den skøn. Duften minder mig om LA, om Rosé i solen, om ansigtbehandling og om alt mulig andet dejligt. Sjovt hvad dufte kan sætte gang i af minder og nostalgi. Konsistensen er let og blød, og den trænger hurtigt ind i huden. Den er virkelig god.

6 ud af 6

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Clinique

Den creme med spf 20 var jeg blevet anbefalet, men jeg er altså ikke helt vild med den. Den er uden duft, hvilket er godt, men den lufter lidt sjovt. Konsistensen er ret fedtet og selvom min hud er tør, så trænger den ikke ordentligt ind i huden.

3 ud af 6

⭐️⭐️

Hvis jeg skal vælge én vinder, så er det Korres. Den har spf 30, den dufter skønt af kokos, den har den lækreste lette mælkede konsistens og indpakningen er lille og handy.

korres_usa_0000_yog_suncare_spf30_screen

Det var min hurtige anbefaling til en god ansigtsolcreme.

Har i en favorit solcreme?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en ung kvinde vil steriliseres