Måttemandag (vind billetter til årets yogafestival)

Taknemmelighedstorsdag (Fra et surt opstød til taknemmelighed)

Processed with VSCO with c2 preset

Elva er stadig en nem baby, hun er glad og tilfreds næsten hele tiden, spiser godt og brokker sig sjældent. Så jeg skal på ingen måde brokke mig, når hun meget ofte er for selskabelig til at sove lur. Hun sover helst max. 20 min. af gangen med mindre jeg går tur med hende i barnevognen eller viklen. Jeg troede egentlig bare at det var varmen i Italien, som gjorde at hun sov så kort tid af gangen, men det er åbenbart forsat herhjemme… Det er pisse skide irriterende, når hun efter kun to linier eller en halv solhilsen begynder at kalde i babyalarmen. For filan da også… Jeg havde lige vænnet mig godt og grundigt til at have nogle korte babypauser, til blog, lur og yoga… Mere end 5 min. Men nææænej, det synes Elva ikke… Måske er det tigerspring måske er det noget andet, ligemeget hvad det er, så holder hende den lille bøf mig godt igang. Mine små skrive og yogastunder, som jeg før havde for mig selv, mens hun sov lur, er ikke rigtig eksisterende fortiden. Det er jo bare en periode (skriver jeg forhåbningsfuldt), for alt er vel bare perioder ikk? Der er derfor lidt stille på bloggen, for det er sgu lidt svært at skrive indlæg, mens jeg triller rundt med barnevognen. Det gode er, at jeg kommer ud at gå en masse. Jeg får frisk luft, bevæget min krop og set noget andet end min computerskærm og yogamåtte. Så tak for det Elva 😉 Jeg er faktisk helt oprigtig glad og taknemmelig for det, når jeg lige tænker en ekstra gang over det. For ellers var jeg måske slet ikke kommet ud ad døren idag.

Nu vil jeg trille over i søndermarken og nyde naturen, luften og de grønne blade, som inden længe skifter farve. Tak for det!

Læs mere taknemmelighedstorsdag HER og HER

 

HUSK at i kan vinde billetter til årets yoga festival, yogamåtter og te. Deltag HER. Jeg trækker lod imorgen 🙂

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måttemandag (vind billetter til årets yogafestival)