Nytår!

Tak for en dejlig aften

Nytår med venner/bloggies og dejlige børn.

Sikke en dejlig nytårsfest igår <3 Vi holdte nytår på Østerbro sammen med gode venner. Vi var 8 voksne og 8 børn i alderen 0-6 år, så der er var godt gang i konfetti, serpentiner, børnechampagne, balloner, stjernekastere og nytårshatte. Vi fik lækker lækker mad fra Gastronomiet og de bedste islagkager fra Østerberg. Der var al for meget mad, selvom det uden tvivl var det bedste mad “udefra” jeg nogensinde har prøvet. VIRKELIG LÆKKERT!

Alle børne var så seje, glade og gik først kolde, længe efter prego mom her var ved at være grydeklar. Aya ville ikke sove, da det var for spændende med balloner, musik og dans. Hun var virkelig i festhumør og ville på ingen måde gå glip af festen, selvom næsten alle de andre børn (forståelig nok) måtte kapitulere. Kl lidt i 02:00 faldt Aya i søvn på sofaen midt i en sætning <3 Hun hele vejen hjem i bilen, videre da vi kom hjem og sov uden den mindste lyd til lidt over 9 i morges. TAK AYA <3 Idag har vi slappet, bagt boller, gået tur i Søndermarken, en smuttur i Zoo så Aya kunne få en hotdog, da årskortene alligevel lå lommerne og nu slapper vi resten af dagen <3

Jeg tror måske, at jeg vil sætte mig ned og skrive lidt drømme for 2016 – måske en slags nytårsforsæt, uden at det bliver helt så konkrete mål…. Men mere, hvad jeg gerne vil bruge mere tid på i 2016 osv. Jeg har det faktisk lidt ambivalent med nytårsforsæt, ved ikke helt hvad jeg skal synes om det. På den ene side synes jeg at nytårsforsæt er rigtig gode, da jeg godt kan lide at lade drømmene få frit løb uden at noget som helst kan begrænse mig. På den anden side så sætter nytårsforsætter også gang i mange forventninger og projekter, som kan skuffe, være svære at leve op til og måske ende med at stresse mere end de gavner. Når jeg underviser i yoga, sætter jeg ofte en intention for dagens yogapraksis, som på en måde minder lidt om et nytårsforsæt. Alligevel synes jeg, at det er mere håndgribeligt og overskueligt, uden helt at kunne forklare hvorfor. Jeg elsker at sætte en intention for dagen eller for min yogapraksis, men hvis det bliver for store projekter, så går jeg helt kold og stresser over høje forventninger til mig selv. Hvilket jo ikke helt er i yogaens ånd, selvom det nok er helt normalt. Så ja, jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes. Hvad tænker i? Har i nogle nytårsforsæt og hvilke det for jer at lave omkring nytår?

 

Her lidt billeder fra igår.

TAK for lån af billeder søde Cecilie <3

Som kan se, så er Cecilie og Cana godt igang med at tage billeder af den virkelig lækre islagkage med bl.a. Soursop. Første gang jeg har smagt soursop is og det var virkelig godt!!!

                 Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår!