Min store pige

Sure tæer og solskin

image

Skal vi ikke gøre de sure tæer glade?

Send lidt kærlighed til dine fødder. De lever det meste af deres liv i sko og bliver mere og mere stive og skæve. Tag sko og strømper af. Mærk jorden. Spred tæerne. Sig goddag til dine 24 muskler, 26 knogler og 33 led som er i dine smukke fødder. Gå på bare tæer i sommersolen. Prøv og se om du kan strække og sprede alle dine tæer. Brug tid på det og lad al din opmærksomhed være på dine fødder og tæer. Kan du sprede dem fra hinanden? Så ingen af tæerne rører hinanden?
Min yogapraksis starter altid med åndedrættet og fødderne, da jeg synes at det er to af de vigtigste ting ved yogaen. I hvert fald to ting, som jeg har brug for i hverdagen. Jeg er tit “oppe i mig hoved”, laaaangt væk fra mine fødder og tænker aaaal for meget. Jeg har derfor brug for grounding, ro og stabilitet, som fødderne kan hjælpe mig med.

Dine fødder er med til at holde jordforbindelse, skabe ro både fysisk og mentalt. Fødderne påvirker din kropsholdning, balance, bevægelse og vægtfordeling og har derfor betydning for alle andre kropsdele.

Husk at forkæl dine fødder, det er nok den kropsdel som bliver mest belastet men også mest forsømt. Så send lidt ekstra love til de smukke fusser.

Glædelige sommertæer ☀️


 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store pige