10-20-30.... 30!!!!

Surdej og sure citroner

Jeg har fået godt gang i min hjemmebryggede surdej. Det er faktisk ret sjov. Når jeg søger rundt på nettet, står der flere steder at man skal passe og pleje sin surdej, og fodre den i ny og næ!?! Det lyder måske lidt skørt, men jeg hygger mig rigtig meget med det. Den står på køkkenbordet og jeg synes faktisk at det er helt hyggeligt, når jeg om morgenen ser hvordan min surdej har det 🙂

Og for tiden står den i et fint syltetøjsglas boblende lystigt 😄 Jaja, total husmor… En meget ny side af mig – som jeg faktisk ret godt kan lide… Hvem havde troet det?!? 😂 Min mor har altid bagt rugbrød med surdej og hun har nu sendt yndlingsopskriften på det rugbrød jeg har fået siden jeg var barn. Nu er det min tur til at lave surdejsrugbrød til mit barn og heldigvis så ELSKEEr Aya det 🙂

Haven er virkelig frodig og smuk fortiden. Frugttræerne masser af frugter dagligt og jeg kan nu høste både, citroner, appelsiner, grape, klementiner, lime, jordebær, ærter, salat, ærter og radiser. Fuldstændig fantastisk <3 Jeg har aldrig prøvet noget ligende, men tænk at have så meget mad i haven. Det er virkelig en drøm.

For tiden er der især mange citroner. Jeg kan nok høste 6-10 modne om dagen, så vi drikker en masse lemonade, citronvand, citron på alt mad? Det er faktisk rigtig lækkert og jeg har virkelig fået smag for det sure. Har i nogle gode opskrifter eller ideer til at bruge citroner?

Nedenfor ses lidt af dagens høst. Vi masser af salatblade og radiser, så nu vil jeg lave en rugbrødsandwich med grønt fra haven?? Det er jo for crazy lækkert. Jeg er forelsket i LA og jeg er forelsket i vors hus <3 <3

citroner

1 kommentar

  • […] I LA begyndte jeg et dagligt morgenritual, hvor jeg startede dagen med at presse en halv citron i kogt vand og drikke det. Nogle gange blev det i koldt vand, men kogt vand er bedst for kroppen, så hele systemet ikke for et ”chok”, men vågner stille og roligt. Vi havde så sindssygt mange citroner i vores have, som gav frugt året rundt. Så det var en ret vild følelse, når man kunne stå op, gå ud i haven på bare tæer, plukke en solmoden og helt perfekt citron, gå ind og presse den i en kop vand og læske sig med den. Wow… Det er et prana kick der vil noget. Helt fantastisk. Jeg er virkelig vild med den syrlige smag og putter helst citron i rigtig mange ting såsom: på en avokadomad, på laks, i pandekager, i kokostoppe, på salater osv. Jeg er vild med det! Læs lidt om vores LA have og de mange citroner HER. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10-20-30.... 30!!!!