Min ærlige mening om online yoga

Status på mit voksende hjerte

ayasøs

Inden jeg gør nogen bekymrede, så er der altså ikke noget i vejen med mit hjerte. Tvært imod. Mit hjerte har det bedre end nogenside før.

Tilbage i efteråret skrev jeg et indlæg om jeg mon havde nok kærlighed til begge mine børn. Dengang og under det meste af min graviditet, gik jeg med mange tanker omkring min moderkærlighed. Om jeg kunne elske lillesøster lige så højt som Aya? Om jeg jeg blev nødt til at tage noget af min kærlighed til Aya og istedet give den til lillesøster? Om det var muligt at have kærlighed nok med det samme eller om det var nok som langsomt kom hen ad vejen. Har man en vis portion kærlighed, som man så skal sprede ud til familie, venner og sig selv?

Nu er Elva 6 uger og hvis jeg skal gøre status på min kærlighed, så går det rigtig rigtig godt. Jeg tror sgu at mit hjerte er vokset. Sammen med mine Dolly P patter (sorry) – som Tore forresten synes er ret pæne!!! WTF mester, de er altså kun til låns. Selvfølgelig kender jeg Aya meget bedre og vi har mange minder sammen, som gør vores forhold til noget helt særligt. Men jeg elskede Elva så ubeskrivelig højt fra det øjeblik jeg løftede hende op i mine arme, efter hun svømmede som en havfrue i fødekarret. Jeg er sammen med Elva 24/7 og jeg er så tæt forbundet med hende, at jeg allerede føler at jeg kender hende rigtig godt. Hun giver mig så meget kærlighed, Aya giver hende meget kærlighed, Tore giver både Elva, men især Aya meget kærlighed og al den ekstra kærlighed som florerer herhjemme gør, at jeg kan give dem alle kærlighed… Det kan godt være, at jeg nogle gange er lidt træt og snerre lidt, men det er ikke fordi kærligheden mangler. Det er kun søvnen.

Jeg er en glad træt sukker-cravende zoombie mormonster. Men en meget lykkelig en med et voksende hjerte <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min ærlige mening om online yoga