Skal du nå at ha en plads?

Status på barsels/arbejdslivet

Det er mandag morgen, jeg har trillet en tur med Elva og har nu sat mig på Kaffeplantagen indtil jeg skal mødes med min søde veninde som også er på barsel. Jeg vil skynde mig at skrive det her indlæg, for søde Elva er stadig ikke en sovebaby, så de magiske 20-40 min. som er hendes lurlængde, er allerede ved at være gået. Men jeg savner at blogge, savner at få afløb for nogle tanker og savner at inspirere med yoga, opskrifter og andet godt. Meeeen det er ikke så nemt at få tid til, med en baby der aldrig sover… Jeg siger hele tiden, at hun nok snart lærer det og det håber jeg godt nok også at hun gør! Send gerne lidt sovestøv denne vej! Heldigvis har jeg på det sidste interviewet en masse skønne mødre til min “Nutidens moderskaber” føljeton, som jeg snart vil dele med jer.

Men status på barsleslivet er at jeg er startet med at arbejde to en halv dag om ugen, hos HéLT og hos Yo studios.  Mandag og tirsdag har jeg barsel med søde Elva og de andre dage arbejder jeg. Jeg elsker at være igang igen og jeg elsker at ha barsel lidt endnu. Det er ganske enkelt helt perfekt! Elva har fået plads samme sted som Aya, så hun starter på Solstuen lige ved siden af Månestuen (Aya’s stue) til Maj og indtil da passer farmor og farfar mens jeg (og Tore) er på job. Hvor heldige er vi lige? Jeg har tidligere gået med tanken om, at jeg ville holde ekstra lang barsel denne gang, måske op til et år mere, men langsomt er jeg blevet mere og mere klar til at lave andet end barsel. Klar til at blive udfordret på andre måder, til at bruge noget af det jeg har lært og elsker at lave og at komme lidt ud af min barselsboble, som jeg i den gang har været i. Det har været skønt og selvom jeg ikke har set mine veninder og venner særlig meget det sidste års tid, så har det været fuldstændig fantastisk at være så meget sammen, som familie. Jeg ELSKER det! Men langsomt kan jeg mærke, at noget andet også trækker i mig. Så i disse dage prøver jeg at mærke efter, hvad det er der præcis trækker i mig. Hvilken vej der får mit hjerte til at vokse og sommerfuglene til at flyve. Jeg er sikker på, at det er en snoet, kringlet og ujævn vej og der er sikkert også nogle omveje undervejs, men alligevel må jeg ned ad den vej. Det er vigtigt for mig, at jeg ikke skifter fuldstændig retning, men at det måske bliver ved med at være en vej der kører lidt zigzag. Så det ikke er en vej der kører væk fra eller parallelt med det her familie/barselsliv, men at jeg på en måde kan holde fast på det her liv, mens jeg starter noget andet op. En hverdag og et liv jeg selv skaber og fletter sammen, så det passer til mig, til os. Et liv med tid, fleksibilitet, udfordring og økonomi – nok det som mange ønsker. Men hvilken vej er min vej? Jeg er sikker på, at det nok skal lykkes og jeg er allerede godt igang og føles så rigtigt….

Hvordan har du fået karriere, tid, familieliv, økonomi mm. til at gå op?

2 kommentarer

 • Midt i min 2. barsel sagde jeg mit faste arbejde op, og startede som selvstændig. Dermed kan jeg holde min pige på 10 mdr. hjemme længe endnu, og min dreng på 2 år er afsted om formiddagen ca. 3 gange om ugen. Så arbejder jeg når de sover til middag og om aftenen 🙂 Det fungerer rigtig godt for os.
  Held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Hvor er det sejt Tina! Det lyder som en rigtig god løsning. Det er bare så dejligt at være fleksibel og ha tid til de små. Godt at i har valgt det! Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du nå at ha en plads?