Sunde kager

SoMe vs. Real Life

Det er 2 uger siden jeg sidst har delt et opslag på Insta og har generelt været meget lidt på SoMe – har dog delt lidt stories. Men det er ret lang tid for mig ikke at dele og ikke følge med i andres “liv”, og det har været så tiltrængt. Ind i mellem er det vigtigt at “disconnet’e” online for at kunne connect’e personligt. Kender du det?

Jeg elsker de sociale medier, jeg elsker øjebliksbilleder fra bekendte og inspirerende mennesker, som deler personlige tanker. Jeg elsker den nemme kommunikation og at jeg kan møde mennesker i den anden ende af landet.

Men lige så meget som jeg elsker SoMe, lige så meget har jeg brug for pauser derfra. Og pauserne kommer ikke helt så naturligt for mig længere, så jeg skal gøre mig umage for ikke at være så meget på SoMe, i perioder hvor det dræner mere end gavner. Instagram skal ikke få mig til at føle, at jeg skal være noget andet end det jeg er. Og selvom det hele sker i mit hovede, og det måske mere er mine tanker der er problemet og ikke insta, så er det usundt for mig. Og jeg har ikke lyst til at kigge mere på min skærm end på mine børn og mand. Jeg skal kunne slippe skærmen og være opmærksom på det som sker omkring mig, for livet er NU. Det handler om balance og det er vigtigt for mig, at SoMe ikke er det dumme, onde, der stjæler vores opmærksomhed og selvværd, for det mener jeg ikke det er. SoMe er fantastisk, inspirerende og kan give fællesskab. Men igen, det handler om balance og opmærksomhed på sig selv. Jeg kan blive min egen værste fjende, når den der forkerthedsfølelse først accelererer og det kan den gøre både på SoMe – men også i Real Life. Så ligemeget om det sker online eller offline, så er det vigtigt for mig lige at sætte foden på bremsen og stoppe mig selv. For det bullshit jeg kan finde på at sige til mig selv, er løgn og spild at dejlig tid.

Så det jeg egentlig bare vil sige er, hvis SoMe i perioder dræner dig, sætter dårlige tanker igang eller ikke er det inspirerende, støttende og rummelige sted, som det også kan være, så ta en pause. Tag en pause fra SoMe. Kig op. Sig hej til naboen. Spørg dine nærmeste hvordan de har det. Fortæl dine nærmeste hvordan du i virkeligheden har det. Vid at du er god nok lige som du er! Du er nok lige som du er!! Ligemeget hvordan du ser ud, hvad du arbejder med, hvor du bor eller hvad du deler. Du er god og du er nok. Nu har du læst hele det her indlæg til ende. Prøv så at kig op, smil til den første du ser. Mærk hvordan du har det. 

Det var bare lige det. Du er dejlig! God dag ❤✌🏼✨

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde kager