Jordemoder og yogalærer Janne

Som i mine unge dage…

Noget helt andet end yoga….

Idag skal jeg til koncert med José Gonzalez i Vega, i sidste uge var jeg på Rust og høre Thomas Buttenschøn, to spillesteder jeg kom rigtig meget for 10-15 år siden. Dengang brugte jeg alle mine lommepenge på koncerter og albums. Jeg elskede det og var vild med at høre store seje kunstnere og nye upcoming talenter. Jeg sad trofast søndag efter søndag og hørte “Det elektriske barometer”, skrev dybe håndskrevne breve og digte om ulykkelig kærlighed og frustrationer over verden. Drømte om en “Stille” t- shirt og følte, at jeg kendte de fleste andre lyttere. Det elektriske barometer, var virkelig noget helt særligt. Et fælleskab for radiolyttere, måske var det den tids (åh, jeg lyder gammel) virtuelle fællesskab, som nogle af de fællesskaber, man kan finde på facebook og instagram mm. Det var noget helt særligt, når man var til koncert og man så én med Stille T-shirt på, for så vidste man, at det måtte være en man “kendte” fra programmet, en som havde delt sine tanker om forelskelse, kærestesorger eller andet gennem breve eller digte.

Dengang sparede jeg op, lavede mix tapes – ja, det var de gode gamle kassettebånd, som blev mixet med yndlingsnumrene, jeg gik i genneren med veninderne for at forberede årets højdepunkt – nemlig Roskilde Festivallen. Jeg lyttede trofast til Sort sol, Kashmir, The Cure, Dizzy Mizz Lizzy, Jeff Buckley, Nikolaj Nørlund, Rhonda Harris, Sigur Ros, PJ Harvey, Mew, Muse, Coldplay og mange flere. Jeg husker tydeligt, at jeg i 2000/2001 tog til Kbh fra min efterskole i Haslev, for at høre det nye upcoming band “Coldplay” på Rust og jeg tror, at vi gav omkring 50kr for entré. Helt skørt at tænke på, hvor store de idag er.

Min interesse for musik og koncerter, har ikke været helt så aktiv de sidste år. Jeg elsker stadig musik og koncerter, men har ikke dyrket det så meget. Jeg elsker idag radiohits, gode popsange og hvad Spotify lige foreslår 🙂 Men ih, hvor jeg glæder mig til endnu en koncert i aften <3 Måske bliver det det nye, gad i hvert fald godt til endnu flere koncerter…

elektrisk

 

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordemoder og yogalærer Janne