Vigtigt!

Du er så smuk og dejlig 

Se den smukke gravide yogini jeg har fået på min hjemmeside!

Jeg er vild med alle Marie’s virkelig smukke yogier. Jeg bliver simpelthen så glad, når jeg ser alle de forskellige kroppe, som udfolder sig i yogastillinger, de er smukke, humoristiske, ærlige og nøgne. Se Maries yogakunst på yogaprints.dk eller følg artbymajor_yogaprints på instagram.

Nu hvor vi er er ved emnet yoga og forskellige kroppe, vil jeg lige slå min mening fast, at yoga er for alle, ligemeget hvilken krop du har. Jeg har selv dyrket yoga med +/- 30kg og det var ikke noget problem. Måske var min praksis anderledes, men den var der. Men min praksis er også meget anderledes idag end den var for 6 år siden, fordi mine behov og interesse har ændret sig. En yogapraksis er altid i forandring ligemeget hvordan du ser ud. Yoga er altså ikke kun for slanke, smidige og meget tålmodige typer. Jeg har aldrig været rigtig slank eller særlig tålmodig, smidig er vel relativt, for jeg har været smidigere end jeg er nu og jeg er nok også meget smidigere end så mange andre. Sååå… Yoga er for alle! Og du er så pisse smuk og dejlig lige som du er!

Yoga er så mange ting, så det er muligt at tilpasse en praksis lige netop til dig. Jeg bliver meget inspireret af at følge yogier på instagram og jeg vil lige dele nogle af de skønne mennesker jeg følger, som måske ikke ligner den traditionelle yogi. Det er bestemt ikke for at hylde runde kvinder som dyrker yoga, men at hylde alle slags kvinder, som ikke lader sig begrænse.

Følg disse runde smukke yoginier på instagram:

@biggalyoga

@nolatrees

@amber_karnes

@diannebondy

Skærmbillede 2015-10-09 14.01.22

MOUNTAIN_MEDITATION_01_1024x1024

SUN_SALUTATION_A_01B_e5c7908e-11c3-4603-b887-a0ede167c10e_1024x1024

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtigt!