Jeg øver mig i at slippe kontrollen...

Skin Food og en gave til dig

 

Annonce.

Jeg kan godt lide at passe på min krop både indefra og udefra. Idag vil jeg anmelde nogle lækre hudplejeprodukter fra Weleda, som jeg den seneste tid har testet.

Jeg har fået mulighed for at afprøve nogle af Weleda’s produkter, som virker meget lækre. Jeg kender nogle af deres produkter i forvejen, som jeg er kæmpe fan af og nu har jeg så prøvet nogle af deres andre produkter bl.a. disse tre som ses på billedet herunder;

Jeg har brugt de tre cremer de sidste par uger og jeg er godt tilfreds. De er meget lækre og smelter ind i min hud uden at efterlade den fedtet, klistret eller irriteret. Jeg bruger Almond ansigtscremen som dagcreme, Wild Rose natcreme og Skin food et par gange om ugen som en natmaske eller på andre tørre steder på kroppen. Jeg er vild med dem alle, men Almond cremen fungerer nok bedst på min lidt sarte hud.

Jeg har brugt Skin Food (elsker det navn!) som natmaske et par gange om ugen i ansigtet og ellers på særligt tørre steder. Den er rigtig effektiv og er lidt sådan en “to the rescue” creme, som gerne må få en fast plads på hylden, for en sikkerheds skyld.

Lidt om Skin Food cremen;

Skin Food er en kultklassiker og ikon-creme som mange taler om, jeg har bare ikke fået den prøvet før nu. Den fejrer i år 90års jubilæum, hvilket er ret vildt. Tænk hvis min oldemor også elskede denne creme?!

Cremens formel er mere eller mindre den samme som for 90 år siden og indeholder stedmoderblomst, morgenfrue og kamille, som har plejende og beroligende effekt. Solsikke- og mandelolie giver fugt, bivoks og lanolin styrker hudens barriere, og det er blandt andet derfor, den er så god til meget tør hud.

Jeg har også fået mulighed for at teste to andre kultprodukter i Weledas baby calendulaserie – nemlig deres Weather cream og deres numse-creme (i ved hvad jeg mener). Jeg var storforbruger af numsecremen da Aya var lille, så jeg har allerede smugtestet for nogle år siden. Det er uden tvivl VERDENS bedste numsecreme!! Hvis jeg smurte den på Aya’s røde og ømme numse, så var det altid helet og fint dagen efter. Det her er altså ikke noget jeg skriver, fordi jeg skal eller fordi det er skjult reklame. Det er virkelig min mening om denne mirakelcreme😄?? Den er også god på en rød og øm forkølet næse, hvis man har pusset meget næse. Så ha numsecremen i nærheden, hvis du er forkølet 👍

Weledas weather creme virker også rigtig lækker og er nok især god hvis bebserne sover udenfor i barnevognen, er meget på legepladsen eller andet udendørs. Det siger jo nok lidt sig selv, udfra navnet 😝. Jeg har ikke brugt den så meget endnu, men glæder mig til at afprøve den, når behovet er der 😊

Når det kommer til hudpleje, så er det jo vidt forskelligt hvad der fungerer alt efter hudtype osv.

I kan nu vinde en lækker gave fra Weleda, som består af tre af mine favorit produkter til mor/baby:

For at deltage skal du;

Jeg trækker TO vindere på mandag kl. 14.

Held og lykke, pøj pøj, knæk og bræk

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

5 kommentarer

 • […] HUSK at du kan vinde lækre Weleda produkter idag inden kl 14. LÆS mere HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fedt, jeg er højgravid og synes i den grad hormonerne driller min hud i ansigtet, der ellers plejer at kunne klare det meste. Og med en baby i armene liiiige om lidt ville det passe perfekt med et baby cremekit oveni. Så vindee jeg, vil jeg give gaven til mig selv 🙂
  (Jeg har ikke instagram, så kan derfor ikke følge der, men kun synes godt om på facebook).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Tillykke med maven og hvor er det spændende, at du snart har en bebs i armene <3 🙂 Jeg kender godt det med hormoner, som driller. Min hud er også helt skør fortiden. Det er så fint med facebook. Jeg krydser for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg vildt gerne vinde! 🙂 Weleda laver dejligt produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Pade

  Jeg er gravid i 6. måned, så jeg trænger til lidt forkælelse – derudover vil jeg dele med min lille søn og mon ikke ham inde i maven også bliver testkanin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg øver mig i at slippe kontrollen...