Yoga, jeg er ikke sur på dig...

Skift fokus

Selvom jeg har dyrket yoga i mange år, så bliver jeg indimellem stadig hyllet ud af den og tror at en guld aum-halskæde kan gøre mig til en bedre yogini…

Jeg fandt den anden dag en af mine små huskenoter på mobilos. Det er små huskesætninger jeg ind imellem skriver til mig selv, når jeg har tanker som forstyrrer. Jeg deler lige denne huskenote med jer.

Yogastillingen er ikke målet. At blive fleksibel er ikke målet. At kunne stå på hovedet eller hænder er ikke målet. Målet er at skabe balance og at skabe plads. At vise sårbarhed og give slip på de lag, som beskytter dig, men også blokerer dig. At skabe plads omkring dit hjerte, så det kan vokse og at rumme alle de følelser du har. At sætte pris på din krop og blive opmærksom på sindets, til tiders, larmende støj. At skabe fred med hvem du er. Og at elske… Dig selv.

Rul yogamåtten ud og mærk. Ikke bevis. Ændre dit fokus… Måske føles det rigtig rart…

Når det så er sagt, så elsker jeg også at lege på min yogamåtte. Jeg elsker at stå på hænder, lave forskellige balancestillinger osv. Jeg kan og vil ikke lade vær med at udfordre mig selv og jeg vil bestemt ikke stoppe med at lege. Men mit fokus og mit mål er mere end en flot og perfekt stilling. Målet kan være mange ting. Det kan være at mærke kroppen, mærke musklerne, mærke åndedrættet, det kan være at lege, falde og grine, det kan være en måde at skabe kontakt, at være alene, at være sammen, eller ofte så der slet ikke noget mål, så er det en måde at være. Bare være…

Hvad er dit mål med din yogapraksis?

HUSK at du kan vinde lækre Weleda produkter idag inden kl 14. LÆS mere HER

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga, jeg er ikke sur på dig...