Nok mit bedste babytip...

Skal du nå at ha en plads?

Jeg starter to forløb hos Yo studios på Islands brygge på fredag, både gravid- og efterfødselsyoga. Der er stadig pladser tilbage, så du kan nå at få en plads med og starte på fredag. Det koster 695kr for et forløb på 6 gange. Del endelig med alle gravide og nybagte mødre du kender 🙂

Tilmeld dig HER – tryk BOOK – ENROLLMENTS og tilmeld dig

Gravidforløbet er fra den 3/3 – 7/4 kl. 10.30-11.45

Efterfødselsforløbet er fra den 3/3 – 7/4 kl. 12.30-13.15 – gerne med jeres søde babyer

Mine klasser er ofte vinyasainspireret og er en skøn blanding mellem blide og rolige stræk, balance, varmende dynamiske, legende og meditative flows, hvor åndedrættet hjælper dig gennem stillingerne. Alle kan være med, både dig der aldrig har prøvet yoga før eller hvis du har dyrket yoga i mange år.

Til gravidyoga er der bl.a. fokus på at styrke og forberede kroppen til fødslen og tiden efter, på åndedrætstræning, dynamiske og skånsomme stillinger, på den feminine energi, empowerment, mentaltræning, afspænding, bækkenbundstræning, intuition, kropsbevidsthed og visualiseringer. Med yoga kan graviditetsgener forebygges eller holdes nede, hvis de allerede er opstået. Der bliver taget højde for den enkeltes behov. Du kan starte når som helst og du kan gå på forløbet helt til termin.

Til efterfødselsyoga er der bl.a. fokus på at genoptræne din krop og finde “hjem” i din egen krop, en aktiv bækkenbundstræning, skånsom træning af mavemuskulatur og bindevæv, fokus på nakke, kæbe og skuldre, twist og rotationer i rygsøjlen, kærlig opmærksomhed til trætte ammeskuldre, sofaballer og slæbe-baby arme, styrke, stræk og afspænding af hele kroppen. Din baby kan ligge foran dig på måtten eller være med i mange af stillingerne. Hvis din baby skal sove er du velkommen til at tage lift med op i salen eller lade baby sove i barnevognen i vores stille baggård. Du kan starte 6 uger efter fødsel og frem til baby kravler eller så længe du gider løbe efter din kravlende baby 😉

Hvis du ikke har været hos Yo studios, så kan du se lidt billeder af stedet nedenfor. Der er så skønt!

Tilmeld dig HER
_mg_3221is_mg_3276_mg_3204

Foto: den super seje og dygtige Christine Bonde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nok mit bedste babytip...