5 favoritter

Min personlige sankalpa

I år har jeg, mere end nogensinde, haft brug for at fokusere på mine intentioner, på min Sankalpa. Der sker mange ting fortiden, mange store beslutninger, som i den grad udfordre min mavefornemmelse, min intuition og min frygt. For hvornår er det min mavefornemmelse der skriger og hvornår er det min frygt der prøver at styrer? Kender du det? Jeg synes at Nytår er en god mulighed for at slippe nogle ting, så der er plads til noget nyt. Eller måske se på de ting som allerede fungerer rigtig godt og gi det mere plads.

Jeg arbejder meget med intentioner i min hverdag, både for mig selv og når jeg underviser i yoga. Jeg synes, at det er et meget kraftfult værktøj, som kan hjælpe mig med at lytte til mit hjerte, min egen indre lærer og derved opnå mere klarsyn og balance. Jeg har min helt egen personlige intention, mit indre frø, min sankalpa, som kun jeg kender. Det er en sætning, med mine dybeste intentioner, som jeg skrev ned for nogle år siden. Det er mit personlige mantra, mit anker, mit mål, min visualisering. Noget jeg fokusere på i mit liv, ikke et mål som jeg skal sætte tjek ved, men mere noget jeg vil arbejde med hver dag i alt jeg gør. Nogle gange giver min sankalpa mere mening end andre gange, men jeg bliver ved med at holde fast i den, for den er mit anker og det er et frø som er sået og det er begyndt at vokse i mig. Jeg bruge sætningen, når jeg skal meditere, måske inden jeg falder i søvn eller lige når jeg vågner. Som en lille remse jeg siger i mig selv.

Idag vil jeg bruge lidt tid på, at se om min sankalpa skal justeres lidt eller om den stadig er lige som den skal være. For en sankalpa kan godt ændre sig, som alt andet i livet…

Har du en sankalpa?

Shit, hvor bliver 2018 et fedt år. Jeg glæder mig rocker meget!!! BRING IT ON 🙂

Godt Nytår til alle jer <3

jo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter