Festlige tøser og matchais

Rolig nu…

Idag vågnede jeg frisk og frejdig, måske mere frejdig end frisk efter at have løbet i pendulfart mellem mine to piger hele natten, da Tore er på arbejde og jeg var alene med pigerne. Men jeg var, trods kæmpe søvnunderskud, klar på trilletræning i Frb. have, efter at jeg havde afleveret Aya i børner. Jeg fatter ikke lige hvor overskuet kom fra, men det var der altså. Måske er det de 10+ graviditetskilo som trykker. Måske er jeg blevet ramt af det syndrom, som mange andre bleg-fede danskere i det pludselige sommervejr. Jeg vil have Michelin-maven mindre og jeg vil være i god form igen… Jeg trillede mod trille-træning, op ad Frederiksberg allé, sammen med 20 andre mødre i træningssko.

Jeg kom frem til trille-træning, glad men allerede en del trættere end da jeg gik hjemmefra. Den søde underviser gik rundt og bød alle de nye velkommen – inkl. mig, og spurgte hvornår vi havde født. Da hun hørte at det var under 6 uger siden, bad hun mig pænt om at passe på min krop og komme igen efter 8 ugers undersøgelsen… Bum bum… Jeg kan jo godt høre at 5 uger ikke lyder af så meget, men det har både været vinter, forår ig sommer siden Elva kom. Så føles lidt som om hun har været i mine arme i meget længere tid. Men ja, hendes dom kunne jeg jo muligvis godt have forudset, da jeg selv har sagt den sætning mange gange til nybagte mødre, når jeg har undervist i yoga eller aerobic. Sååå… Denne gang fik jeg den lige tilbage i hovedet og det var faktisk fedt. For hvorfor er jeg pludselig blevet dobbeltmoralsk og skynder mig til træning, selvom jeg anbefale alle andre at vente?! Selvom jeg føler mig klar, i hvert fald mentalt, så har min krop lige været igennem noget af det vildeste og den skal selvfølgelig have tid til at komme sig helt. Det er jo for filan mit motto! Lyt til kroppen! Altid! Og det gør jeg også, men lige idag var det noget hovedet der skreg sommerkrop eller noget.

Istedet trissede jeg videre og gik mig en lang tur i rask trav med mange pauser. Jeg har lavet lidt yoga i græsset i Søndermarken og ellers bare slappet af. Hvad er det jeg skal nå? Ingenting! Hvis jeg skal nå noget, så er det sgu da at nyde min lille Elva, nyde solen, nyde at kroppen helt i sit eget tempo restituerer efter graviditet og fødsel, og langsomt bliver stærkere. Jeg skal ikke nå at få en særlig sommerklar krop, jeg skal nå at nyde denne tid ❤️

Jeg triller forbi trille-træning når tid er. Om 3 uger eller om 3 måneder. Jeg har ikke travlt!

God sommeraften til jer. Jeg vil trille ud og spise noget god mad på en cafe i solen ☀️✌🏼️

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festlige tøser og matchais