Living Yolates

Rejsefeber og flyforsinkelse

 

På denne tid af året får jeg altid rigtig meget rejsefeber, altså den der feber hvor man får overdrevet lyst til at rejse udenlands og tage på eventyr. Vi plejer at tage sydpå her i vinteren og selvom vi endnu ikke har planlagt det, så kunne vi sagtens finde på at tage en afbudsrejse snart 🙂 Men vi overvejer også at spare op til en lidt længere rejse i slutningen af året og det kunne være så fedt, selvom jeg bare gerne vil afsted NU. Vi har været rigtig glade for at rejse med børn i Thailand, USA og sydeuropa, men vil rigtig gerne høre jer, om i kan anbefale nogle gode børnevenlige destinationer, gerne en kombination af skøn natur og lidt byliv. Hvis du vil læse lidt om vores rejse med to små børn i Thailand, så læs “Thailand – hvor og hvorfor“.

En af de ting, som kan være lidt uoverskueligt ved en længere rejse, er den lange flyvetur og især hvis der er flyforsinkelse eller flyaflysning. Det kan virkelig sætte en dæmper på rejsestemningen og kan blive en dyr fornøjelse. Det prøvede vi, da Aya var 2 år og vi skulle flytte til LA. Vi strandede i Chicago lufthavn i mange timer pga. forsinkelser og aflysninger, og fik først et fly videre til LA 12 timer senere. Den oplevelse var et mareridt. Vores flyselskab var ikke særlig hjælpsomme og jeg ville ønske, vi havde kendt til Airhelp dengang, så havde vi formegentlig fået en god kompensation.

Lige fortiden raser den forfærdelige coronavirus flere steder i verden og den har af gode grunde påvirket flytrafikken gevaldigt. Der er rigtig mange som oplever flyforsinkelser og aflyser i denne tid. Hvis du vil følge med i den seneste flytrafik så læs med på check-in.dk.

Hvis du har problemer med flyforsinkelse eller flyaflysninger, så kan Airhelp hjælpe dig med at tjekke, om du er berettiget til kompensation. Deres service er helt gratis og virkelig smart. Det kan være en rejse inden for de sidste 3 år.

Få kompensation, hvis dit fly er forsinket eller aflyst

Dette betyder at hvis din flyvning aflyses med kort varsel, bliver forsinket med 3 timer eller mere, kan du modtage op til 600 € i kompensation. Det er alligevel en sjat penge. Jeg har flere gange oplevet mange timers forsinkelser og jeg vil helt sikkert benytte mig af denne service, hvis vi oplever flyforsinkelse eller aflysninger igen.

 

 

 

 

Hvis du vil læse en anmeldelse af vores rejse til Thailand, så læs “Rejseguide til Thailand – Phuket” eller “Rejseguide til Thailand

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Living Yolates