Krebs eller Løve? Fisk eller vædder?

Rebozomassage

Jeg har netop fået en lækker rebozomassage af Tina Winther, som er jordemoder og en af kvinderne bag Mamaprofylax. Jeg har et lille kendskab til rebozo i forvejen og er ret stor fan af teknikken. Jeg har tidligere skrevet lidt om rebozo, som du kan læse HER. Jeg har aldrig prøvet en rigtig rebozomassage og da jeg nu er højgravid var det en oplagt mulighed. Så i fredags fik jeg en god rokke/vugge/skvulpe/svøbemassage af dygtige Tina. Det var virkelig dejligt, men det er ret svært at forklare hvordan det føltes. Jeg lå på 4-5 tørklæder i forskellige størrelser og så løftede, rystede, hev blidt og svøbte Tina mig med tørklæderne – mens jeg havde alt mit tøj på. Det var helt vildt, så hurtigt jeg blev afslappet og hvor hurtigt at min vejrtrækning blev helt rolig og dyb. Det er en meget blid og rolig massage, som hurtigt løsnede op i hele min trætte og spændte krop. Det var virkelig godt for mit ømme bækken og min trætte lænd! Jeg er helt vild med at blive svøbt, puttet og samtidig vugget, og det er lidt sådanne rebozzomassage føles.

Jeg har lånt teksten om rebozomassage fra Mamaprofylax’s hjemmeside her:

mamaprofylax

“Rebozomassage for gravide til Termin (uge 37-42)

  • Rebozo betyder tørklæde/ sjal. Ved hjælp af et tørklæde vil du blive masseret igennem kroppen.
  • Massagen hjælper dig til at få løsnet op i dine muskler omkring livmoderen. Massagen er en aktiv massage, hvor du det meste af tiden vil være vågen og deltagende.
  • Afsluttende på behandlingen vil du få 10 min beroligende massage hvor du kommer helt ned i kroppen.
  • Massagen har fokus på at øge dit velvære til termin og kan være med til at stimulere/ modne dig til at gå i fødsel.
  • Behandlingen foretages af en jordemoder.”

Læs mere om rebozomassage hos Mamaprofylax HER.

rebozo1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krebs eller Løve? Fisk eller vædder?