Hud mod hud

Protein pandekager

Nemme, lækre og mættende pandekager. Uden gluten, sukker og laktose 💗

Morgensmads/brunch/snack/madpakke/dessert/gå-tur-med-barnevognen/hverdags/weekend/efter træning/amme/hygge pandekager er et kæmpe hit. Kært barn har mange navne og de kan serveres til alle lejligheder og er altid populære.

Lige fortiden laver jeg en omgang protein pandekager om morgenen, så er der lidt til morgenmad, en til Aya’s madpakke og ellers går jeg og snacker et par stykker i løbet af dagen. De er så lækre, mættende og gode på farten 😍Opskriften er inspireret af The Protein Kitchens protein pandekager. Der kan du finde så mange lækre opskrifter på pandekager og vafler!!! Jeg kan varmt anbefale bogen “The Protein Kitchen” og bare deres produkter generelt! Det er såååå lækkert og nemt. Har du prøvet deres produkter i 7 eleven?

Min version lyder således:

OPSKRIFT (2 personer)

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 3 spsk havregryn (glutenfri)
  • 1 banan
  • 1 scoop vanilje proteinpulver (ca. 30g) kan erstattes med havregryn el. rismel.
  • 1 tsk agave/honning/stevia/sukrin

Fremgangsmåde:

Put alle ingredienserne i en blender – blend til dejen er ensartet. Smelt lidt kokosolie på en middelvarm pande. Hæld en klat på en middelvarm pande. Hæld en klat dej på panden. Bag dem til de er gyldne. Pynt pandekagerne med lidt skyr/frugt/nødder/kokos/kanel eller hvad du kan lide.GOD SØNDAG 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hud mod hud