There is a crack in everything, That's how the light gets in.

Preggo yoganørderi

Idag har jeg endelig fundet denne smukke bog frem, som ellers har stået på hylden og kaldt på mig i ugevis og mindet mig om, hvor lidt jeg egentlig sidder på min flade og læser en bog fortiden. Jeg savner det! Jeg får hørt lydbøger – som i kan læse om her. Men en rigtig bog med smukke billeder, dugten af tryksværte og tid på den flade. Det er sgu fedt! Og jeg savner at nørde gravidyoga, hvilket jeg heldigvis får gjort noget ved NU! Søde Karen Pallisgaard har skrevet denne bog om gravidyoga og selvom jeg endnu ikke har læst den, så er jeg ikke i tvivl om, at jeg kommer til at sluge den på nul komma fem. Det gør jeg sådan set med alt Karen skriver fordi hun er så god! Jeg har fulgt Karen mens hun skrev denne bog – for hun var allerede igang med at skrive den, da vi tog gravidyoga uddannelsen sammen. Dengang havde hun baby på armen og jeg havde baby i maven. Bogen er skrevet som en beretning fra uge 0-42 og du kan bruge den som opslagsbog med øvelser hist og pist. Bogen er opdelt i graviditetens 42’ish uger og Karen har i hver uge skrevet en lille beretning og lavet en yogaøvelse. Jeg glæder mig til at læse den og jeg skal nok give en lille anmeldes, når den er læst – selvom jeg ikke er gravid, men blot gravidnørd.

Jeg er så småt begyndt at tælle ned til jeg starter op på min gravidyoga undervisning, som jeg gør i januar. Det er sgu lidt vildt, at der er under to måneder til… Men jeg glæder mig. For jeg savner at undervise, jeg savner alle de runde maver og dejlige hormonelle damer 🙂 Det bliver skønt at komme stille og roligt igang igen, for det føles som flere år siden jeg sidst har undervist. På onsdag og torsdag skal jeg heldigvis på endnu et gravidyoga kursus på Møn, hvor jeg rigtig skal nørde graviditet, hormoner, fødsel, yoga mm. og nøj, hvor bliver det godt!

Så til alle jer gravide, så starter jeg gravidyoga forløb op på Frederiksberg til januar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with 7 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There is a crack in everything, That's how the light gets in.