Afhængig af lange stykker stof...

Pre-ammehjerne  

Dammit!

Igen igen igen har jeg dummet mig. Jeg er lige kommet ind af døren helt svedig og vindblæst, efter cykletur frem og tilbage i orkan!!! Jeg stressede afsted i morges, prustende med plukveer, så jeg kunne nå at aflevere Aya i børner inden min frisørtid. Åh, jeg har glædet mig længe til denne dag. Jeg ELSKER at gå til frisør og gør det al al for sjældent! Jeg er sådan en, som lige klipper spidserne selv, når det bliver virkelig kritisk. Men det skal være slut nu. Jeg vil være god mod mit hår??

Jeg nåede frem til frisøren liiige 4 min. for sent og var helt lettet og glad over, at jeg endelig var fremme. Nu var jeg kun en spytklat væk fra min savnede hovedbundsmassage…. Åh heaven! Men frisør-damen kiggede forvirret på mig og klikkede rundt på computeren. Jeg havde ingen tid… Først om en måned… PIS og lort! Så har jeg lavet en fejl, da jeg bestilte på nettet. Øøøøv. Jeg lavede samme fejl i sidste uge, da jeg skulle mødes med en veninde i den anden ende af byen. Så stod jeg der… Er det mon pre-ammehjern? Eller hvad? Er jeg den eneste med ammehjerne under graviditet???

 

Nu er jeg cyklet hjem igen. I stormen. Og har lyst til at trøstespise… Bage en kage, købe en croissant eller en kæmpe bolle med mega meget ost… Hmm.  Men jeg har i stedet kastet mig over juiceren. Så må vi se om det kan holde croisanter og andet halløj lidt på afstand 😘🍇🍆🍐🍍 Selvom det virker meget usandsynligt lige nu….

IMG_0134   IMG_0135-0
Jeg har endelig modtaget den reservedel, som var gået i stykker på min Kuwing slow juicer, så nu står den på daglig juice igen. Så skønt og savnet!

I denne juice er der:

  • Rød, gul og orange peberfrugt
  • Gulerødder
  • Æble
  • Appelsin
  • Lime
  • Ingefær

Friskt sødt og lækkert!

Så når jeg har drukket denne juice, så må jeg måske gerne lave en lille (stor) ostemad og… Ej. Jeg prøver lige at styre mig 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afhængig af lange stykker stof...