Hvor og hvornår blev mine børn undfanget...

Portræt af lillesøster…

…og mig.

BE AWARE!!! En del bar hud kan forekomme…

Jeg har netop fået taget de smukkeste gravidfotos hos dygtige Lea Boelskifte fra Little Nordic Photography.

migmig

Det er første gang, jeg prøver at få taget billeder i et fotostudie og var ret spændt på det. Da jeg ventede Aya tog vi nogle ok billeder hjemme i stuen med vores gode kamera, men har efterfølgende tænkt, at næste gang jeg blev gravid, så skulle jeg have taget nogle “rigtige” gravidbilleder. Jeg er SÅ glad for, at jeg tog denne beslutning, for billederne er bare blevet så fine og stemningsfulde. Selvom jeg har taget en del (læs mega mange) selfies af maven i diverse spejle, som jeg var i nærheden af, så er kvaliteten og lyset altid lidt øv og så er der altid en fyldt grim vasketøjskurv i baggrunden… Mine 64 GB på mobilos er opbrugt og mine selfies bliver aldrig helt så fine, som jeg forestiller mig. Derfor besluttede jeg mig for at finde en dygtig fotograf.

Jeg søgte længe på nettet for at finde en fotograf, som havde det helt rigtige stilistiske udtryk og da jeg faldt over Lea Boelskifte, så var jeg ret overbevidst om at hun var den rette til opgaven 🙂 Jeg er nok lidt kræsen, når det kommer til studiefotos…. Da jeg synes, at det kan se ret kunstigt ud. Jeg ved jo godt, at billederne bliver iscenesat med det helt rigtig lys også, men selvom det er lyssat i studie, så er det vigtigt, at det stadig ligner mig.

Little Nordic Photography har de hyggeligste smukkeste lokaler midt på vesterbro. Stemningen er varm og rar, og Lea fik mig til at slappe helt af og følte mig hele tiden godt tilpas – også da vi tog nogle billeder af mig nøgen (dem får i ikke at se :-)). Hun var sød til at afprøve nogle forskellige ting, som jeg ønskede og så var hun meget ærlig når med sit professionelle øje kunne se, at det skulle være anderledes.

Jeg er meget glad for resultatet og er sikker på, at jeg vil være glad for dem resten af livet. Det er en helt særlig tid, når man er gravid og da det formegentlig er min sidste graviditet, så er jeg glad for, at jeg nåede at få taget nogle fine billeder af mavsen 🙂

Jeg skal helt sikkert have taget billeder hos Lea igen, nok af lillesøster og Aya, for hun tager de fineste baby/børnebilleder 🙂

Her kan i se et udvalg af mine gravidbilleder 🙂

På billederne er jeg i uge 35.

migmig1

IMG_0571 IMG_0569 IMG_0560

Her er et link til Little Nordic Photograpy

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor og hvornår blev mine børn undfanget...