Kombucha kærligheden fortsætter

Kærlighedsfest og oxytocin overload

Jeg ligger lige nu på sofaen og smiler. Min mand ligger på en sofa ved siden af og sover lur. Vi er begge ret medtaget efter en vild og fantastisk kærlighedsfest igår, hvor kærligheden vibrerede i takt til musikken. Wow, jeg er helt blæst over kærlighedens evne til at samle folk, forføre folk, blinde folk. Blæst over hvordan kærligheden har sit eget liv, som stormer os så vi mister balancen og glemmer tid og sted. Selvom jeg mærker kærligheden hver dag, så bliver jeg ofte fuldstændig overvældet af den, som jeg fx. gjorde igår. Jeg kan stadig mærke oxytocinen pumpe i kroppen og føler mig helt glad i låget, trods snot og propper i ørene. Jeg er sikker på at lillesøster lige nu svømmer rundt i en oxytocinboble 🙂

Åh bryllupper er det bedste 🙂

[wpvideo eeyK7x2Z]

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kombucha kærligheden fortsætter