Den lokale biograf

Om at nyde lige NU!

hvor-og-hvornaar-blev-mine-boern-undfanget0

 Der sker virkelig mange spændende ting fortiden, ja ikke kun fortiden, men nærmere hele tiden… Vi lyder virkelig LA og vores dejlige hus. Og vi nyder det ekstra meget fordi vi snart skal videre og sige tak for denne gang til sete skønne hus. Det har været så fedt at bo her og de sidste 6 måneder føles som 6 dage, men også som 6 år. Det er mærkeligt med tid…. Lige meget hvor ofte jeg taler om hvor mærkeligt det er med tiden og følelsen af tid, så er det godt nok virkelig mærkeligt…

Især nu hvor jeg rigtig tænker over det. Så får jeg helt lyst til at være vågen hele natten, bare for at holde fast i dagen lidt endnu. Men samtidig er jeg så spændt på alle de ting, som snart sker. Så jeg har lyst til at skynde mig i seng, så det kan blive imorgen. Kender du det?

Imorgen vil jeg nyde min morgenløbetur i mit hood, min lemon water med citroner fra haven, nyde Aya’s preschool som hun er SÅ glad for og aldrig vil hjem fra. Nyde de mega lækre supermarkeder med kæmpe øko afdelinger, nyde en rugbrødsmad med avokado – hjemmebagt med mors surdejsopskrift, nyde leg og hygge i poolen, nyde en cacaosmoothie, nyde salat og kombucha på terassen. Nyde tanken om alle de dejlige mennesker jeg har mødt her i LA, alle de nye venskaber vi har fået. Nyde en Netflixfilm på terassen under stjernehimlen og en stor dejlig King size bedat putte i. Nyde livet.

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lokale biograf