Yogaudstyr

Øko makeup

Jeg vil lige give jer et tip med på vejen. Jeg har ikke gjort mig så meget i skønhedstip, men jeg er selv lidt af en skønhedstipslover, så nu vil jeg dele nogle af mine erfaringer med jer. Jeg er vild med at prøve nye produkter og især, når det er gode brands som har en kvalitet der tiltaler mig. Jeg har den sidste måneds tid prøvet nogle nye øko make up produkter fra mærket Green People. Kender i det mærke? Jeg er ret vil med Green people, de laver også lækre cremer osv. Læs mere om dem HER.

Nå men jeg har prøvet deres pudder med spf 15, som kan tages på med en lækker kabuki brush, deres smukke ferskenfavede mineral blush og deres mascara. Jeg synes, at det kan være lidt en udfordring at finde lækker økologisk make up, som ret faktisk fungerer, så jeg var lidt skeptisk inden jeg prøvede de forskellige ting. Personligt er jeg ikke så god til pudder, da min hud er MEGET tør og den tørre bare mere ud, når jeg bruger pudder. Jeg har det lidt på samme måde med denne pudder, men jeg er sikker på at den er rigtig god til andre hudtyper. Lige nu bruger jeg den til at fixere min foundation, hvis jeg har taget fuld krigsmaling på til en fest eller noget 🙂 Det er den rigtig god til og den fungerer også fint, som en tyndt lag, når jeg har brugt en god fugtighedscreme eller olie under.

Den ferskenfarvede mineral blush er jeg fuldstændig vild med. Den er så smuk og giver lidt glød og farve i kinderne og jeg bilder mig selv ind, at jeg ser lidt mere frisk ud med den på, selv efter en psykopat nat uden søvn… Meeen det er måske ønske tænkning 🙂 Jeg kan i hvert fald godt anbefale den! Og så er der et lille spejl i æsken, som også er mega fedt på farten. Indpakningen er lavet af noget pap-agtig noget, fedt at det ikke er endnu en plastik dims, for der er overflod af plastik i mit skab og i resten af verden…. Jeg er ret sikker på at med den indpakning, så kan den godt klare en tur på gulvet, uden at den går i stykker. Meeeen jeg prøver at undgå det. Kabuki børsten er bare for lækker og burde være allemandseje. Mascaraen har jeg kun brugt få gange, men den virker ret lækker og kunne godt blive min nye yndlings.

Du kan få fat i Green People i de fleste helsekostbutikker. Jeg er ret vild med det mærke!

Kan i anbefale nogle gode øko make up mærker og produkter?

Jeg ønsker mig lidt en ny læbestift og har kigget lidt på de her:

 

 

 

 

 

 

 

 

Man skal jo nok prøve den på, som så meget andet. Men kan i anbefale en god læbestift? Som holder, fugter lidt og er sådan lidt Berry/Rasberry farvet?

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yogaudstyr