Om at nyde lige NU!

Nye venner

los

Jeg bliver simpelthen nødt til, at skrive et indlæg om at møde nye mennesker. En af de største overraskelser ved at flytte her til LA, er hvor hurtigt vi har fået danske venner. Ikke bare bekendte, men en følelse af et rigtig venskaber. Venskaber som forhåbentlig fortsætter når vi flytter tilbage til Kbh.

Det er faktisk en følelse jeg ikke rigtig har oplevet før. Jeg har rejst mange gange før og jeg kan sagtens genkende følelsen af, at en måned sammen ude på en rejse, kan give den samme nære relation, som et 1 eller måske 5 år hjemme. Måske kan man ikke helt sætte det op på den måde, for når relationen og forholdet eksplodere med raketfart, så føles alt også meget mere intenst og stærkt. Jeg ved faktisk ikke helt hvordan jeg skal beskrive følelsen. Jeg havde det måske lidt på samme måde, da jeg var på efterskole. At vi var en masse “fremmede” som pludselig skulle bo og leve sammen, fra den ene dag til den anden. Venskaberne blev hurtigt meget intense og gribende, på en anden måde end jeg før havde prøvet. Som om der var en særlig forståelse, som man ikke kunne sætte ord på. Det er lidt den følelse jeg også oplever her i LA. Ved i hvad jeg mener? At skulle skabe et hjem for en periode, en ny hverdag med nye rutiner, særlige begrænsninger og udfordringer, at møde nye mennesker som er i samme situation, eller i en situation der ligner. En følelse af at være i samme båd…. Det er noget lige præcis denne følelse af at være i samme båd, som gør at det føles ekstra særligt. Det lyder måske lidt skørt, men det er faktisk en ret vild følelse!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at nyde lige NU!