Mortanker - Mød Sille Vol. 2

Nok mit bedste babytip…

Jeg bliver nødt til at dele det her tip med jer, for jeg er simpelthen så ellevild med dette halvnye produkt, som du kan bruge ved bleskift. Du bruger det i stedet for vand og sæbe/vådservietter, som kan være så hårdt for huden (og miljøet). Det er så skørt at bruge mange midler og produkter, som udtørrer og “ødelægger” huden og derefter reparere med diverse numsecremer og salver, i stedet for at bruge noget som fra start beskytter, vedligeholder og forbygger. Det gør denne oliebaserede numsecreme, som bruges til hver bleskift. Jeg er mega fan af lækre olier til min egen krop, så jeg nyder at bruge denne skønne olivenolie oliecreme til Elva. Den var ikke på det danske marked da Aya var baby og dengang savnede jeg virkelig et produkt som dette, men hvor er jeg glad for at det er kommet nu så Elva kan slippe for røde av-numser.

Måden jeg bruger olien er ved at trykke en klat på str. med en 5’er på en vatrondel (gerne de store firkantede) eller endnu bedre og billigere på nogle store kompres klude fra apoteket (det er også der du køber Olivy). Så tørre du hele bleområdet med Olivy, du skal ikke bruge andet ved tissebleer. Når der er bummelum i bleen, så vil jeg anbefale at fjerne det først med en våd klud og derefter bruge Olivy. Huden bliver en lille smule oliet, men det trænger ind i  huden, så du behøver derfor ikke at tørre området efter eller bruge babypudder eller andet – bare Olivy.

Jeg har også været rigtig glad for at bruge den til at tørre Elvas indtørrede madrestkinder eller under hendes mange hager for at forbygge svamp. Den er så lækker, at jeg selv kunne finde på at bruge den som make up fjerner 🙂

Du kan læse mere om Olivy her: olivy.dk og du kan købe den i forskellige størrelser på apoteket.

unnamed-3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mortanker - Mød Sille Vol. 2