Mød yogalærer og doula Maria Allingham

Når yogamor ikke får lavet yoga

imageEller det er virkelig virkelig lidt yoga jeg får lavet, både på måtten og i min livsstil. Jeg kan ikke huske hvornår der har været så lidt yoga i mit liv, som de sidste par uger. Selvom jeg går til mor/babyyoga et par gange om ugen, så er det virkelig ikke meget yoga jeg får lavet. I mandags var det ca. 6 min. yoga ud af 120 min… Og selvom jeg virkelig prøver at sætte mine forventerninger ned, så bliver jeg altså møj irriteret, når jeg nu endelig sætter flere timer af til det og så ender jeg alligevel med at skifte lorteble, amme, putte og skifte gylpebody i halvanden time!!! Jeg ved godt, at den eneste grund til at jeg bliver frustreret og irriteret er fordi min forventninger er urealistiske. Noget jeg i den grad skal arbejde med. Men det er lidt som om at jeg er kommet ind i en dårlig yoga spiral, jeg får lavet mindre og mindre yoga, fordi jeg bliver så møj irritereret når min praksis hele tiden bliver forstyrret og afbrudt. Jeg kan blive så tøsefornærmet over at jeg ikke fik mit universalstræk til venstre side eller 5 min. afspænding inden Elva kaldte. Så pige fornærmet, at jeg slet ikke gider at rulle måtten ud. I kan godt høre det ikk? Jeg, mig og min praksis…. Ego’et løber afsted med mig og jeg må hellere komme back on track inden jeg bliver en rigtig ulidelig type. For min egen, dem omkring mig – og især for Elvas skyld.

Og når der endelig er ro i hytten, så er der en milliard ting jeg gerne vil. Alt muligt som ikke indebærer yoga, tøjvask, oprydning eller andet hvor jeg skal lette måsen. Den anden dag hvor jeg sad halvsur med helflad numse i sofaen og kørte noget chokolade ind, kom Tore ind og beordrede mig, at rulle måtten ud og lave lidt yoga. Ikke fordi at han er træt af den helflade numse (eller han siger i hvert fald at han elsker den), men fordi han ved, at lidt yoga altid gør mig i bedre humør. Og endnu engang var det sandt. Lidt yoga havde fået mig og min nu mindre helflade numse i bedre humør. Ikke dårligt. Yoga er mit drug!

Det er stadig en kæmpe omvæltning at blive mor til to og det er især mig-tiden, som jeg skal acceptere er mindre i en periode. For det er jo en periode ikke. Alt er vel en periode.. måske en meget lang periode, men det er jo en bare en periode 🙂 😀

Nu vil jeg tage til mor/baby yoga 🙂 I får en update senere

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød yogalærer og doula Maria Allingham