Skal jeg fortsætte min barsel?

Must have hudpleje

Hej med jer.

Det er lidt tid siden, jeg har delt et hudpleje tip og det er simpelthen for galt, for jeg har på det sidste prøvet en del nye og virkelig gode produkter, som jeg bliver nødt til at skrive lidt om.

Jeg er helt utrolig svær at tilfredsstille når det kommer til hudpleje, for min hud kan både være tør, eksemramt, uren og sart, så putter bestemt ikke hvad som helst på huden. Idag vil jeg dele 5 geniale produkter med jer, de er must have! Det skal lige siges, at jeg på ingen måde er hudpleje eller skønhedsekspert – jo min egen. Så mine ærlige anbefalinger er udelukkende givet på baggrund af mine helt personlige erfaringer.

De 5 mirakelmidler er:

  1. Cleansing Balm fra Karmameju
  2. Øjencreme fra Embyolisse
  3. 3 i 1 serum fra Plaisir
  4. Ansigtssugekop fra Sard
  5. Ansigts roller fra The body shop

img_9413

1. Rensebalm fra Karmameju

Jeg starter med min Karmameju cleansing balm 01. Den er for vild. Den bliver beskrevet således; den “virker i tre faser og starter ud som en rensende gel, forvandler sig til en nærende olie og slutter af som en hydrerende mælk. De dynamiske olier fra moringa og hyben er kendt for deres høje indhold af antioxidanter, vitamin A og de essentielle fedtsyrer omega 3 og 6. MUSE hydrerer, blødgør og reducerer derfor rynker og fine linjer effektivt. Den aromaterapeutiske kombination af rose, jasmin, elemi og sandeltræ beroliger, plejer og balancerer huden.” Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, men altså, jeg er fan! Den gør noget godt for min tørre, stramme dehydrerede hud og den har noget wellness over sig, som jeg rigtig godt kan lide.

Du kan købe rensebalmen HER og der er 30% på lige nu 🙂

2. Øjencreme fra Embyolisse

Så kommer vi til min elskede øjencreme fra Embyolisse, som er så skøn på mine ofte trætte hævede øjne. Den skulle eftersigende være kølende, reducere mørke rande og poser under øjnene, samt lysner øjenomgivelserne. Hovedingredienserne er fugtgivende botaniske komplekse, metabiotic rig på polysaccharider og vitamin PP, aloe vera. Parabene og parfume-fri. Jeg ved ikke om den reducerer mine mørke rander og poser, men køler dejligt og frisker området omkring øjene op. Den føles så dejlig og derfor elsker jeg den!

Du kan købe øjencremen HER.

3. 3 i 1 serum fra Plaisir

Denne serum er virkelig lækker og god til prisen. Den er uden parabener – og tilsat hyaluronsyre, som binder fugten til huden og vist er det nye sort kan jeg fornemme… Konsistensen er lækker, let og trænger hurtigt ind. Det er længe siden jeg har prøvet en serum der er så skøn til den pris.

Du kan købe serumen i Matas.

4. Ansigtssugekop fra Sard

Første gang jeg prøvede denne mystiske sugekop, mindede dig mig mest om dengang jeg var barn og var blevet stukket af en bi, hvor efter jeg skulle ha suget broden og giften ud med en sugetingest. Av. Men efter jeg luret på nogle youtube videoer der demonstrede hvordan man brugte den, så havde jeg mod på at suge mit ansigt. Jeg har brugt den nogle aftener efter rens og inden natcreme og jeg har været rigtig glad for at bruge den de der trætte morgner, hvor mit ansigt har været helt træt og hævet. Den sætter godt gang i blodcirkulationen og det føles så skønt, når ansigtet er lidt hævet og træt.

Du kan købe sugekoppen på apoteket.

5. Ansigts roller fra The body shop

Denne sidste rulledims er i samme tråd som sugekoppen, den er genial til et træt og måske hævet ansigt. Jeg er faktisk helt vild med denne kølende ruller, som virkelig afspænder og massere ansigtet blidt. Jeg elsker den!

Massage med The Body ShopTM Twin-Ball Revitalising Facial Massager hjælper med at give dig:

  • Forbedret blocirkulation og hudtone
  • Øget hudelasticitet
  • Færre poser under øjnenesamt rynker

Og så er det simpelthen så behageligt! Prøv den.

Du kan købe rolleren i The bodyshop 🙂

 

Enjoy

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg fortsætte min barsel?